ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

0

Ηλεκτρονική χρονομέτρηση σε συνεργασία με την

E.S.E. στον 21ο Γύρο της Πόλεως στην Κυπαρισσία

 

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ η ημέρα για την εκκίνηση του 21ου Γύρου της Πόλεως στην Κυπαρισσία. Το Σάββατο 18 Ιουνίου 2016 με αφετηρία και τερματισμό την κεντρική πλατεία Κυπαρισσίας, ο Φορέας Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Αθλητισμού του Δήμου Τριφυλίας προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να λάβουν μέρος (η συμμετοχή είναι ελεύθερη – δωρεάν).

Ο αγώνας δυναμικού βαδίσματος μήκους 5000 μ. γίνεται με σκοπό να δοθεί η ευκαιρία σε όλους τους λάτρεις της άσκησης, ανεξαρτήτου ηλικίας, φύλου ή αθλητικών ικανοτήτων, να συμμετέχουν σε αυτή τη γιορτή του αθλητισμού και να χαρούν τη μοναδική εμπειρία ενός αγώνα. Για το λόγο αυτό δεν θα υπάρχει αξιολόγηση , κατηγορίες και κατάταξη. Σε αυτόν τον αγώνα όλοι θα είναι νικητές!

 

Ηλεκτρονική Χρονομέτρηση

Στοχεύοντας τόσο στην διευκόλυνση των αθλητών και των αθλητριών που θα λάβουν μέρος στον φετινό αγώνα και το κυριότερο στην εξασφάλιση της εγκυρότητας των αποτελεσμάτων, ο αγώνας των 10χλμ – 21ος Γύρος της Πόλεως στην Κυπαρισσία, θα χρονομετρηθεί ηλεκτρονικά σε συνεργασία με την εταιρεία European Sport Events (ESE). Επίσης κατά-μήκος της διαδρομής θα υπάρχουν ηλεκτρονικά σημεία ελέγχου (readers).

 

Απαραίτητη η ιατρική εξέταση

Όλοι όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στους αγώνες θα πρέπει να έχουν εξετασθεί από γιατρό. Οι συμμετέχοντες θα αγωνιστούν με δίκη τους ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των γονιών τους.

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί πως στους αγώνες θα υπάρχει γιατρός.

 

16η Ιουνίου η καταληκτική

ημερομηνία για τις συμμετοχές

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη – δωρεάν, οι δηλώσεις ωστόσο θα πρέπει να έχουν αποσταλεί για τον αγώνα 10 χιλιομέτρων το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 16 Ιουνίου στο e-mail: kyparissiasports@yahoo.gr.

Εναλλακτικά δηλώσεις μπορούν να γίνουν και στο τηλέφωνο 2761360731.

Για να καταχωρηθούν οι δηλώσεις συμμετοχής, θα πρέπει να συμπεριλαμβάνουν αναλυτικά τα στοιχεία του αθλητή: Όνομα – Ημερομηνία Γέννησης – Τηλέφωνο, όπως επίσης και η απόσταση 1χλμ, 4χλμ η 10χλμ.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να παραλάβουν τον αριθμό τους 1 ώρα πριν την έναρξη του αγώνα από την γραμματεία στην κεντρική πλατεία Κυπαρισσίας.

Για τα 1.000μ και τα 4.000μ. & Δυναμικό Βάδισμα δηλώσεις συμμετοχής και παραλαβή αριθμού 1 ώρα πριν την έναρξη των αγώνων.

Για την παραλαβή των αριθμών συμμετοχής άλλα και για νέες εγγραφές η γραμματεία των αγώνων θα είναι ανοικτή από τις 15:30 μμ στην κεντρική πλατεία της Κυπαρισσίας.

Για όσους δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή η Γραμματεία κλείνει:

  • Για τα 1.000 μ. στις 17:40 μμ
  • Για τα 4.000 μ. στις 17:45 μμ
  • Για τα 10.000 μ. στις 18:45 μμ

Για τη διευκόλυνση των διοργανωτών, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι για την έγκαιρη δήλωση συμμετοχής τους.

 

Πληροφορίες και χάρτης

κυκλικής διαδρομής 2Χ5 km

Πληροφορίες σχετικά με τους αγώνες, φωτογραφίες, χάρτη και περιγραφή της διαδρομής και άλλες πληροφορίες στη σελίδα www.facebook.com/kyparissiasports

Τον χάρτη κυκλικής διαδρομής 2Χ5 χιλιομέτρων μπορείτε να δείτε στο εξής λινκ: https://connect.garmin.com/modern/activity/297766359#.UXFQb5aqJVK.facebook

 

Το πρόγραμμα των αγώνων

Ώρα 17:45 1000 μ. για παιδιά Δημοτικών Σχολείων

( 3 κατηγορίες αγοριών και 3 κοριτσιών)

Ώρα 18:15 4000 μ. για παιδιά Γυμνασίου, Λυκείου και Ενήλικες

(3 κατηγορίες αγοριών και 3 κοριτσιών)

Ώρα 19:15 10.000 μ. για αθλητές από 18 ετών και πάνω

(κατηγορίες ανά 10ετία ανδρών και γυναίκες)

19:15 5.000 μ. Δυναμικό Βάδισμα για αθλητές όλων των ηλικιών

  • Όλοι οι συμμετέχοντες στο Γύρο της πόλης θα λάβουν αναμνηστικό δίπλωμα. Όλοι οι τερματίσαντες στους αγώνες δρόμου και βαδίσματος θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο.

Επιπλέον θα βραβευτούν οι 3 πρώτοι-ες κάθε κατηγορίας.

  • Για το Δυναμικό Βάδισμα θα δοθεί ταυτόχρονη εκκίνηση με τον αγώνα δρόμου των 10.000 μ. και θα ακολουθηθεί η ίδια διαδρομή μόνο που βαδίζοντας θα τερματίσει ο αγώνας αφού συμπληρωθεί ένας κύκλος 5.000 μ. ως την πλατεία.

 

117 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Comments are closed.