ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 24 – 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

0

Δηλώστε συμμέτοχη στο Cyclehack Event και

σχεδιάστε μια πόλη πιο φιλική για τους ποδηλάτες!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ του να κάνει τον κόσμο πιο βιώσιμο και να μειώσει τα εμπόδια στην ζωή του ποδηλάτη. Ο λόγος για το CycleHack, πόλη σταθμός του οποίου είναι και η Καλαμάτα. Συγκεκριμένα η πόλη μας είναι μια από τις 36 διεθνείς πόλεις που συμμετέχουν στο Παγκόσμιο CycleHack Event το Σαββατοκύριακο 24 – 26 Ιουνίου 2016.

Το CycleHack Καλαμάτα θα συγκεντρώσει ποδηλάτες, προγραμματιστές, σχεδιαστές, κατασκευαστές, λάτρεις του ποδηλάτου και όλους τους όσους ενδιαφέρονται για τα ενεργητικά μεταφορικά μέσα ,οι οποίοι για πάνω από ένα Σαββατοκύριακο θα σχεδιάσουν, θα πρωτοτυπήσουν και θα δοκιμάσουν ιδέες που μειώνουν τα εμπόδια στην ποδηλασία και κάνουν πιο φιλική την πόλη μας για τους ποδηλάτες.

 

Τι θα γίνει το 3ήμερο 24-26 Ιουνίου;

Οποιοσδήποτε έχει μια ιδέα για το πώς να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα που σχετίζεται με το ποδήλατο και την ζωή του ποδηλάτη είναι υποψήφιος «διαγωνιζόμενος» στο CycleHack Kalamata. Η φιλοσοφία της εκδήλωσης βασίζεται στο δίπολο πρόβλημα-λύση. Εντοπίζουμε δηλαδή ένα πρόβλημα και ψάχνουμε την πιο ρεαλιστική ,έξυπνη και ευφάνταστη λύση.

Συμμετοχή μπορεί να δηλώσει οποιοσδήποτε. Μια ομάδα που ήδη έχει μια ιδέα ,ατομικά κάποιος φέρνοντας την ιδέα του αλλά και οποιοσδήποτε που δεν έχει κάποια ιδέα αλλά έχει ένα ιδανικό γνωστικό υπόβαθρο και θέλει να βοηθήσει στην υλοποίηση της ιδέας κάποιου άλλου. Οι συμμετέχοντες θα σχηματίσουν ομάδες και θα πρέπει μέσα σε 2 ημέρες να υλοποιήσουν την ιδέα τους ώστε να εντυπωσιάσει το παγκόσμιο κοινό που ψάχνει μια πρωτότυπη ,έξυπνη και ουσιαστική ιδέα.

Συμμετοχή μπορεί να δηλώσει οποιοσδήποτε χρησιμοποιώντας την φόρμα που θα βρει στο site http://kalamatacyclehack.gr/   και στην σελίδα στο Facebook https://www.facebook.com/CycleHackKalamata/ αλλά και στο τηλέφωνο 6948274455

Παράλληλα διοργανώνεται ένα “φωτογραφικό σαφάρι”. Στόχος μέχρι τις 26 Ιουνίου να γεμίσουμε τα social media με φωτογραφίες από τα ποδήλατά μας με φόντο την πόλη μας. Τελικός σκοπός (εκτός του να κάνουμε ποδήλατο ,να χαζέψουμε την πόλη μας και να βγάλουμε φωτογραφίες) να κάνουμε ένα βίντεο που θα δείξει σε όλους ,Έλληνες και ξένους , που και πως ζούμε. Χρησιμοποιούμε τις “ετικέτες” #cyclehackkalamata    #kalamata    #cyclehack    #cycling    #bicycle    #greece

Η εκδήλωση γίνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας και με την υποστήριξη της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας.

  • Για περισσότερες πληροφορίες κλικάρετε στα κάτωθι λινκ:

Website:          http://kalamatacyclehack.gr/

Website:          www.cyclehack.com

FB Page:           https://www.facebook.com/CycleHackKalamata/

Comments are closed.