ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ

ΣΠΟΥΔΑΙΑ εμφάνιση στο Ενωσιακό Προπαιδικό Πρωτάθλημα από τους αθλητές και τις αθλήτριες του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας.

tenis 1Στο πρωτάθλημα που έγινε 11-12 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις της ΑΕΚ Τρίπολης για παιδιά έως 10 ετών, η νεαρή αθλήτρια της προ-αγωνιστικής του Ο.Α. Καλαμάτας Ξένια Τσάλτα, κατέκτησε την 3η θέση στο πράσινο επίπεδο ισοφαρίζοντας την καλή της επίδοση στο τουρνουά της Καλαμάτας τον Απρίλιο!

Στην ίδια κατηγορία αγοριών στους “16” έφτασαν οι Έκτορας Παπανικολάου, Διονύσης Μουτζούρης-Δικαίος και Άγγελος Κομίνι, ενώ η Μαριάννα Παπακωνσταντίνου δεν κατάφερε να περάσει πέρα από τον γύρο των “32”.

Στο πορτοκαλί επίπεδο ο σύλλογος κατέβηκε με συνολικά 3 ομάδες κατακτώντας την 2η θέση (Βασιλική Μιχαλοπούλου, Γιώργος Λαμπρόπουλος, Κρίστυ Χριστοπούλου), 3η θέση (Νάσος Νταγιόπουλος, Γιώργος Καραϊσκος, Αλκίνοος Παναγέας) και 5η θέση (Ματίνα Λαμπροπούλου, Ευγενία Χιουρέα) στο τουρνουά.

Στο Πρωτάθλημα συμμετείχαν συνολικά 120 αθλητές από την γεωγραφική περιφέρεια Πελοποννήσου συμπεριλαμβανομένης και της Ζακύνθου.

Τα αποτελέσματα και η απόδοση των νεαρών αθλητών δίνουν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον του συλλόγου.tenis 5

Να σημειωθεί πως τους αθλητές στην Τρίπολη συνόδευσαν οι προπονητές Κατερίνα Σταμούλη και Χρήστος Χριστόπουλος.

Όσο για τη συνέχεια, το καλεντάρι για τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο είναι γεμάτο για τους νεαρούς αθλητές του καλαματιανού συλλόγου, με τους επόμενους αγώνες τους να πλησιάζουν. Πρόκειται για το Junior Open στην Δαλαμανάρα-Άργους που θα γίνει το διάστημα 17 με 19 Ιουνίου, το Εσωτερικό Πρωτάθλημα 21 με 23 Ιουνίου καθώς και το 3ο Junior Παπαφλέσσεια Tennis Open που θα γίνει στην πόλη μας το τριήμερο 24 με 26 Ιουνίου.