ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΟΠΑΠ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

0

Μέσω Προγράμματος Υποστήριξης τοπικών

ερασιτεχνικών σωματείων ποδοσφαίρου

ΑΡΩΓΟΣ του ελληνικού ποδοσφαίρου στέκεται, για ακόμη μία φορά, ο ΟΠΑΠ. Αναγνωρίζοντας την κρίσιμη και δύσκολη οικονομική συγκυρία στην οποία βρίσκεται το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στη χώρα μας, ο Οργανισμού Προγνωστικών Αγώνων Ποδοσφαίρου (ΟΠΑΠ) ανακοίνωσε την έναρξη του Προγράμματος Υποστήριξης τοπικών ερασιτεχνικών σωματείων ποδοσφαίρου σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση το εν λόγω πρόγραμμα στηρίζει έμπρακτα περισσότερα από 3.000 τοπικά σωματεία, τα οποία είναι το κύτταρο του ποδοσφαίρου στη χώρα και αποτελούν μέλη των 53 Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων.

Με γνώμονα τη δέσμευση της εταιρείας για τη συνεχή ποιοτική αναβάθμισή του ελληνικού ποδοσφαίρου και τη βελτίωση των συνθηκών διεξαγωγής των αθλητικών δραστηριοτήτων, το Πρόγραμμα Υποστήριξης καλύπτει συγκεκριμένες ανάγκες των ερασιτεχνικών σωματείων όπως αθλητικό και ιατροφαρμακευτικό εξοπλισμό, καθώς και ασφαλιστική κάλυψη των παικτών κατά τη διάρκεια της προπόνησης και των αγώνων.

Το Πρόγραμμα Υποστήριξης θα ξεκινήσει τον Ιούλιο 2016 και σε αυτό θα μπορούν να ενταχθούν όλες οι Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων, των οποίων τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου δεν έχουν εκκρεμή νομικά κωλύματα.

112 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Comments are closed.