«Αργυρές» στην U19 στην Θεσσαλονίκη Ιφιγένεια Σαμπάτη και Χρύσα Καράμπελα

 

EΧΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΠΕΝ ΚΛΕΠΚΟΥ /ΚΟΥΡΤΙΔΟΥ ΣΤΟ 2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEY

ΠΑΡΟΤΙ η προετοιμασία τους μετρούσε μόλις λίγες ημέρες, η παρουσία τους στο τουρνουά που έγινε το διήμερο 4-5 Ιουλίου στην «καρδία» της Θεσσαλονίκης δεν πέρασε απαρατήρητη!

Το καλαματιανό ζευγάρι που κέρδισε τις εντυπώσεις και την δεύτερη θέση στην κατηγορία U19 του 2ου τουρνουά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley που έγινε στις εγκαταστάσεις του Avant Garde Sports Club αποτέλεσαν η αθλήτρια του Μεσσηνιακού Ιφιγένεια Σαμπάτη  και η αθλήτρια του ΝΟ Καλαμάτας Χρύσα Καράμπελα!

Την πρώτη ημέρα και στο ξεκίνημα των αγώνων οι καλαματιανές αθλήτριες αντιμετώπισαν τις Μάγκελ/Μολδοβανίδη τις οποίες και κέρδισαν με 2-1 σετ (21-23, 21-14, 18-16). Στη συνέχεια έπαιξαν με τις Κλέπκου/ Κουρτίδου αλλά έχασαν με 2-0 σετ(9-21, 9-21).

Το πρωί της δεύτερης ημέρας έπαιξαν κόντρα στις Μίχου/ Τζήλλα κερδίζοντας με 2-0 σετ (21-13, 21-14) περνώντας έτσι στα ημιτελικά.

Εκεί συνάντησαν ένα γνώριμο ζευγάρι τις Αγριοδήμου/ Μονάντερα, τις οποίες είχαν αντιμετωπίζει και στο τουρνουά του Σχοινιά, στον ημιτελικό, όπου ωστόσο το δίδυμο Σαμπάτη Καράμπελα είχε χάσει.

Αυτή τη φορά όμως οι καλαματιανές γεύτηκαν τη χαρά της νίκης παίρνοντας τη ρεβάνς. Κάνοντας πολύ καλή ε
μφάνιση κέρδισαν με 2-1 σετ (24-22, 24-26, 15-8) για να φτάσουν πια στον τελικό της κατηγορίας τους.

Στον τελικό βρήκαν απέναντί τους την καλύτερη ομάδα του ΌΠΕΝ τις Κλέπκου και Κουρτίδου. Οι Σαμπάτη και Καράμπελα πάλεψαν το παιχνίδι και παρά την μεγάλη προσπάθειά τους έχασαν με 2-0 σετ (6-21, 14-21) κατακτώντας έτσι την δεύτερη θέση της U19!sampath -KARAMPELA BEACH VOLLEY (1)

Οι δυο καλαματιανές πετοσφαιρίστριες, όπως προαναφέραμε, πριν από δυο εβδομάδες είχαν συμμετάσχει σε τουρνουά αντίστοιχης κατηγορίας στου Σχοινιά, όπου είχαν κατακτήσει την 3η θέση! Να σημειώσει και πάλι πως οι προπονήσεις τους ήσαν λίγες, μόλις λίγων ημερών προετοιμασίας, παρόλα αυτά η επιτυχία ήρθε και είναι γλυκιά!

Για τις δυο αθλήτριες, οι προπονήσεις συνεχίζονται καθημερινές στο Kalamata Beach Volley που βρίσκεται στην παραλία της Καλαμάτας υπό τις οδηγίες του επτά φορές πρωταθλητής Ελλάδας στο beach volley Μάνου Ξενάκη και έχουν σαν αποτέλεσμα τα κορίτσια να “δένονται” και να ισχυροποιούνται όλο και περισσότερο σαν ομάδα.

«Πρέπει να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στην Ιφιγένεια και τη Χρύσα που εκπροσώπησαν επάξια το μεσσηνιακό βόλεϊ και έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει. Ήδη σε δυο συμμετοχές έχουν παίξει ημιτελικό και τελικό. Σίγουρα με πολλή δουλειά θα φτάσουν ψηλά» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι παράγοντες του ΝΟ Καλαμάτας, φανερά ικανοποιημένοι από τα επιτεύγματα της αθλήτριας τους Χρύσα Καράμπελα στην άμμο, μαζί με την συνεργάτιδά της Ιφιγένεια Σαμπάτη.