ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παράτησαν αβοήθητη την κοπέλα οδηγό στο τεθωρακισμένο – Ενω βούλιαζε ο Ταξίαρχος διέταξε να περάσει το ποτάμι το χαλασμένο ερπυστριοφόρο!

0

 

 


 

 

Καταγγελίες αποκαλύπτουν πόσο Αναλώσιμοι θεωρούμαστε φαντάροι και χαμηλόβαθμοι στον Στρατό…
Εγκατέλειψαν αβοήθητη την νεαρή οδηγό του πανάρχαιου τεθωρακισμένου που κινδύνευσε να πνιγεί, η οποία προηγουμένως είχε ενημερώσει τους υπεύθυνους της άσκησης για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε αυτό. Αλλά τη διέταξαν να συνεχίσει κανονικά για να απολαύσει την Άσκηση η ηγεσία!

Νεώτερες πληροφορίες που έρχονται στο προσκήνιο αποκαλύπτουν ότι η στρατιωτική και πολιτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων αδιαφορεί συστηματικά για την σωματική ακεραιότητα ή και την ζωή των φαντάρων και του χαμηλόβαθμου μόνιμου, ουσιαστικά επιλέγει να μας θυσιάσει κλιμακώνοντας το κλίμα Πολεμικής Ετοιμότητας που εντείνεται ολοένα.

Ο ελληνοτουρκικό ανταγωνισμός μεταξύ δύο επικίνδυνων αστικών τάξεων που διεκδικούν την αναβάθμιση του ρόλου τους και την εξυπηρέτηση των γεωστρατηγικών τους συμφερόντων σε Αιγαίο-Ανατολή Μεσόγειο μεταφράζεται σε επικίνδυνες πολεμικές ασκήσεις με πραγματικά πυρά και ακραία σενάρια ασκήσεων, στις οποίες ξεπερνιέται κάθε όριο, δεν συνυπολογίζεται η κατάσταση των πεπαλαιωμένων και κακοσυντηρημένων μέσων.

Οι καταστάσεις είναι οριακές και από καθαρή τύχη δεν έχουμε θρηνήσει εξαιτίας του Αξιόμαχου τους.

Comments are closed.