Κεραυνοί Κουκούτση κατά Νίκα

 


 

ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΓΝΟΗΣΑΝ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ

«Κεραυνοί» Κουκούτση κατά Νίκα και

προαναγγελία υποψηφιότητας δημάρχου!

ΣΕ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ υποψηφιότητας δημάρχου στο Δήμο Καλαμάτας, προέβη χθες μετά την απόδοση τιμής για τα θύματα και τους αγωνιστές της Κυπριακής τραγωδίας και την κατάθεση στεφάνων στο μνημείο μπροστά στο Διοικητήριο, ο βουλευτής Μεσσηνίας της Χρυσής Αυγής Δημήτρης Κουκούτσης.

Ο λόγος ότι αγνοήθηκε, παρ’ ότι ήταν ο μοναδικός βουλευτής στην απόδοση τιμής και δεν κατατέθηκε, ως είθισται, στεφάνι εκ μέρους του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Σε παρακείμενο κατάστημα μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης ο βουλευτής ήταν εν εξάλλω καταστάσει και σε ερώτησή μας τι συνέβη, αφού εξιστόρησε, όσα αναφέρει στη γραπτή δήλωσή του που ακολουθεί, δήλωσε σιβυλλικά: «Ο δήμαρχος λειτούργησε αντιθεσμικά αποκλείοντάς με από την κατάθεση στεφάνου εκ μέρους του Κοινοβουλίου». Και προσέθεσε: «Όμως έχει ο καιρός γυρίσματα και όλα εδώ πληρώνονται». Σε ερώτηση μας παρέπεμψε στη γραπτή του δήλωσε, αλλά στην επιμονή μας για την «απειλητικού τύπου» δήλωσή του διευκρίνισε ότι μιλάει πολιτικά και συγκεκριμένα για τις δημοτικές εκλογές. «Θα αντιληφθούν όλοι οι άλλοι την αυτόνομη πορεία της Χρυσής Αυγής όταν έρθει η ώρα», μας είπε ο βουλευτής, ενώ σε ερώτησή μας αν υπονοεί την ενεργό ανάμειξή του στις δημοτικές εκλογές με υποψηφιότητα δημάρχου στην Καλαμάτα ήταν ξεκάθαρος: «Αυτό ακριβώς και το εννοώ, παρ’ ότι μπορεί η δήλωσή μου να ερμηνευθεί ως εν θερμώ αντίδραση για όσα συνέβησαν στην εκδήλωση απόδοσης τιμής στα θύματα της Κυπριακής τραγωδίας».

Στη γραπτή δήλωσή του ο βουλευτής Δημ. Κουκούτσης καταλήγει: «Καλό είναι όμως να μάθουν όλοι ότι ο αγώνας μας πλέον είναι πολυμέτωπος και ΟΧΙ μόνο σε επίπεδο βουλευτικών εκλογών».

Στη γραπτή δήλωσή το ο Μεσσήνιος βουλευτής αναφέρει:

ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ

ΚΑΙ ΟΙ… ΑΛΛΟΙ!

«Την Κυριακή 24-Ιουλίου τρέχοντος έτους ο δήμος Καλαμάτας όπως και κάθε χρόνο ετέλεσε μιά σεμνή και όμορφη τελετή προς τιμή αυτών  που έπεσαν ή αγνοούνται κατά την τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974 στο μητροπολιτικό ναό της Υπαπαντής.

Μισή ώρα αργότερα, στο ηρώο Ελλήνων και Κυπρίων αγνοουμένων (στο Διοικητήριο) ακολούθησε τελετή απόδοσης τιμής σε όσους αγωνίστηκαν στην Κύπρο και ιδιαιτέρως προς τους αγνοουμένους. Μεταξύ άλλων, υπήρξε ομιλία από το Χρήστο Κότσαλη, έφεδρο αξιωματικό και μαχητή κατά την εισβολή στην Κύπρο κι εκφώνηση των ονομάτων των Καλαματιανών αγνοουμένων. Ως βουλευτής Μεσσηνίας παρέστην  και μάλιστα ήμουν και ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ βουλευτής που έδωσα το παρών. Άλλωστε στην συγκεκριμένη εκδήλωση έδινα το παρών κάθε χρόνο πλην των ετών που η κυβέρνηση Σαμαρά με είχε υπό κράτηση.

Όταν έφθασε η ώρα κατάθεσης στεφάνων λογικό ήταν να καταθέσουν  οι συγγενείς ο κ. Δήμαρχος και ΦΥΣΙΚΑ κάποιος εκ μέρους του Ελληνικού κοινοβουλίου όπως γίνεται κάθε χρόνο.

Φέτος ΔΕΝ έγινε κατάθεση από βουλευτή γιατί τυχαία ο ΜΟΝΟΣ ΠΑΡΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ήμουν εγώ ο βουλευτής της (για όλους τους…) καταραμένης ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και θα έπρεπε να καταθέσω εγώ το στεφάνι….

Επειδή όμως το έργο το έχουμε ξαναδεί είχαμε φροντίσει να τιμήσουμε τους νεκρούς και τους αγνοούμενους μας με δικό μας στεφάνι και με την δέουσα ευλάβεια μαζί με κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ του κινήματός μας!

Αυτή η δημόσια παρέμβασή μου δεν γίνεται ως παράπονο ή ως διαμαρτυρία αλλά μόνο και μόνο για να επιβεβαιώσω για μια ακόμα φορά ότι εμείς οι εθνικιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ παλεύουμε ΜΟΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ.

Για εμάς καμιά διαφορά δεν υπάρχει ανάμεσα σε μπολσεβίκους και φιλελεύθερους, ανάμεσα σε ψευτοδεξιούς και αριστερούς.

Όλοι αυτοί ενωμένοι το μόνο που επιδιώκουν είναι η πτωχοποίηση και το ξερίζωμα του Ελληνικού λαού, χωρίς να νοιάζονται για το αύριο και το σήμερα του Εθνους μας. Καλό είναι όμως να μάθουν όλοι ότι ο αγώνας μας πλέον είναι πολυμέτωπος και ΟΧΙ μόνο σε επίπεδο βουλευτικών εκλογών!».

 

2 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα