ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πενήντα αγόρια και κορίτσια μυήθηκαν στα μυστικά της πετοσφαίρισης

0

ΣΤΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΚΑΜΠ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΟΛΕΪ ΤΟΥ ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Πενήντα περίπου αγόρια και κορίτσια γνώρισαν τα μυστικά της πετοσφαίρισης, αθλήθηκαν και διασκέδασαν στο πλαίσιο του επιτυχημένου καλοκαιρινού προπονητικού καμπ εκμάθησης βόλεϊ για αγόρια και κορίτσια, που ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 22 του μηνός, στο ανοικτό γήπεδο του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας, υπό την αιγίδα του συνεχώς αναπτυσσόμενου τμήματος βόλεϊ του ΝΟ Καλαμάτας.

Οι προπονητές του συλλόγου Γιάννης Σκαρτσίλης και Δημήτρης Καθάρειος μύησαν στα μυστικά του αθλήματος περίπου πενήντα παιδιά, αριθμός που κρίθηκε ιδιαίτερα ικανοποιητικός από την διοικούσα επιτροπή του τμήματος βόλεϊ του ΝΟΚ.

Οι προπονήσεις διεξάγονταν Δευτέρα έως Πέμπτη, ξεκίνησαν στις 13 Ιουνίου και ολοκληρώθηκαν στις 22 Ιουλίου, στη διάρκεια των οποίων τα παιδιά, που είχαν χωριστεί σε γκρουπ, έδειχναν ιδιαίτερο ζήλο και ακολουθούσαν κατά γράμμα τις οδηγίες των προπονητών για τη σωστή εκτέλεση των ασκήσεων!

Μετά το πέρας των προπονήσεων όλοι ήταν πολύ ικανοποιημένοι, ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι και έδωσαν ραντεβού για τις αρχές του Σεπτέμβρη!

 

132 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Comments are closed.