Ελλάς το μεγαλείο σου… στη γελοιοποίηση!!!

 

 


 

 

ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΑΜΟΥΛΗ

Η Ολυμπιονίκης Κορακάκη στο στάβλο
οι μπαχαλάκηδες στο Αριστοτέλειο…

Σιγά μην πλήρωνε η κυβέρνηση με δημόσιο χρήμα για να προπονείται η Ολυμπιονίκης Αννα Κορακάκη ενόψει της Ολυμπιάδας του Ρίο. Στο στάβλο (φωτό) και… πολύ της έπεφτε!!! Ξέρετε γιατί; Διότι το δημόσιο χρήμα είναι για να χρησιμοποιείται προς αποκατάσταση ζημιών από τις καταλήψεις ας πούμε στα Πανεπιστήμια! 50.000 ευρώ πήγε το… μαλλί για αποκατάσταση της τελευταίας ζημιάς στο Αριστοτέλειο (φωτό) και διατέθηκαν με ικανοποίηση από την κυβέρνηση γιατί και τα «δικά» τους παιδιά… έχουν ψυχή και ορμές!!! Αν τολμούσαν ας έκαναν αλλιώς θα τους έστελνε η Σία Αναγνωστοπούλου (η αν. υπουργός Παιδείας με το φουσκωτό μαλλί) και ο Κυρίτσης… αδιάβαστους!!!
Πάντως στην υποδοχή της Κορακάκη (αν μπορούσε να τους πυροβολήσει όπως στη φωτό στο Ρίο) και στις κάμερες όλοι οι κυβερνητικοί… κλαρίνο!!! Δάκρυα και συζήτηση on camera για της Ελλάδας τα παιδιά και άλλα χαζοχαρούμενα διαχρονικά στη χώρα που… τρώει τα παιδιά της σαν τον Κρόνο!!! Ελλάς το μεγαλείο σου… στη γελοιοποίηση και την ισοπέδωση!!! Λεφτά για τους καταληψίες και τους «Ρουβίκωνες» υπάρχουν, για Έλληνες αθλητές που δοξάζουν την Ελλάδα «λεφτά δεν υπάρχουν»! Γι’ αυτό και… πάνε γι’ άλλες Πολιτείες… (ήδη 13 ελληνόπουλα, αγόρια και κορίτσια, εκπροσωπούν στο Ρίο άλλες χώρες).
Δυστυχώς, έγιναν και οι αθλητές σαν τα ποντοπόρα πλοία! Υψώνουν ξένη σημαία!!! Σημαία είπα; Εμείς τις σημαίες τις βάζουμε στα βουνά για να δείξουμε πόσο… Ελληναράδες είμαστε!!! Δυστυχία σου Ελλάς με τα (πολιτικά) τέκνα που γεννάς…, όπως έλεγε ο Γ. Σουρής! Τώρα τι να πούμε εμείς; Καληνύχτα Ελλάδα…!

12 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply