ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Kαλαμάτα: 4η “Λευκή Νύχτα”

0

 

 


 

Μετά από τρεις πολύ επιτυχημένες «Λευκές Νύχτες» που πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες χρονιές, η Λευκή Νύχτα έχει πλέον καθιερωθεί στην πόλη της Καλαμάτας και έρχεται για ένα ακόμα καλοκαίρι. Ο λόγος, φυσικά, για την 4η Λευκή Νύχτα, η οποία θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο Σάββατο του Αυγούστου και, συγκεκριμένα, στις 27 Αυγούστου 2016 από τις 20:00 μέχρι το ξημέρωμα.

Είναι μια βραδιά αφιερωμένη τόσο στους εμπόρους όσο και στους καταναλωτές, μια βραδιά με ολονύκτια λειτουργία των καταστημάτων, μια βραδιά πολιτιστικών δράσεων. Έτσι, όλοι θα μπορέσουν να αγοράσουν αγαθά στις πιο συμφέρουσες τιμές και να συμμετάσχουν στις ποικίλες εκδηλώσεις που θα λάβουν μέρος σε κάθε γωνιά της πόλης.

Τις προηγούμενες χρονιές, χιλιάδες ήταν αυτοί που επέλεξαν να απολαύσουν την ξεχωριστή αυτή διοργάνωση. Ντόπιοι και επισκέπτες από κάθε σημείο της χώρας, συνδύασαν λοιπόν τη διασκέδασή τους με αγορές και βόλτα στους δρόμους και τα καταστήματα της πόλης.
Και φέτος οι εκδηλώσεις θα είναι πολλές και παντού: Από ζωντανή μουσική και μουσικά events μέχρι αθλητικές επιδείξεις και καλλιτεχνικές δραστηριότητες, κυριολεκτικά σε όλα τα σημεία της πόλης, με τη συναυλία των «ΟtherView» στην Κεντρική Πλατεία, να δίνει τον απαραίτητο ρυθμό της 4ης Λευκής Νύχτας .

Leave a Reply