ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Υποστήριξη Ελληνικού Σχολείου στη Χιμάρα από το δήμο Καλαμάτας

0

 

 


Το Δημαρχείο επισκέφθηκε, σήμερα Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016, η υποδιευθύντρια του Ελληνικού Σχολείου Χιμάρας της Αλβανίας, Κατερίνα Παυλάκου και συναντήθηκε με το Δήμαρχο.

Η κυρία Παυλάκου επέδωσε στο Δήμαρχο ευχαριστήρια επιστολή εκ μέρους του Διευθυντή του Σχολείου, καθώς ο Δήμος Καλαμάτας και τα Νομικά του Πρόσωπα είχαν αποστείλει φέτος τον Απρίλιο 14 κιβώτια με σχολικά είδη για το Ελληνικό Σχολείο «Όμηρος» της Χιμάρας Αλβανίας, κατόπιν αιτήματος του Διευθυντή του προς το Δήμαρχο.

daskala-ximaras
Ο Διευθυντής του Σχολείου Μιχαήλ Θεοδωρίδης αναφέρει προς το Δήμαρχο στην ευχαριστήρια επιστολή τα εξής, μεταξύ άλλων: «Θεωρούμε χρέος μας να επισημάνουμε ότι η προσφορά σας συμβάλλει τα μέγιστα, ώστε οι μαθητές μας να μπορούν να συνεχίσουν να μορφώνονται σε ένα κατάλληλο εκπαιδευτικό περιβάλλον, το οποίο θα τους δημιουργεί προσδοκίες για το μέλλον τους ως άξιους και ικανούς πολίτες για να αγωνιστούν για το μέλλον της ομογένειας στην Αλβανία.
Η ενέργειά σας αποτελεί πρότυπο μεγαλοψυχίας προς τους μαθητές της ομογένειας των Βορειοηπειρωτών της Χιμάρας και αναδεικνύει το βαθύ σας συναίσθημα πατριωτισμού. Αυτές οι πράξεις συμπαράστασης θεωρούμε ότι, ιδιαιτέρως στη σημερινή εποχή, αποτελούν στήριγμα για το μέλλον των ομογενών και λαμπρό παράδειγμα προς μίμηση».
Τα είδη, τα οποία απεστάλησαν, ήταν: ηλεκτρονικός υπολογιστής, τηλεόραση, DVD, μπάλες ποδοσφαίρου, βόλεϊ και μπάσκετ καθώς και γραφική ύλη (στυλό, μολύβια, φάκελοι, κιμωλίες, μπογιές, πλαστελίνες).

 

DSCN9966_Medium sxoleio-ximaras_Medium

Leave a Reply