ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 2017 Ο ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

0

 

 

 

 


Ιδιαίτερη παραμένει η δυναμική που αναπτύσσει ο τομέας του τουρισμού στην Καλαματα. Στο επίκεντρο και την ερχόμενη χρόνια, θα βρεθεί ο συνεδριακός τουρισμός, με τις διοργανώσεις να “κλειδώνουν” αρκετά νωρις.
Στο πλαίσιο αυτο λοιπον, του χρόνου τετοια εποχή, στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα θα βρεθούν 250 σύνεδροι απο διάφορες χώρες, στο πλαίσιο του 32ου διεθνούς συνεδρίου του Council International Fellowship με θεμα “ΜΕΤΑ-ΚΙΝΗΣΗ: έννοια κλειδί για την παγκόσμια σταθερότητα.
Το συνέδριο, θα διεξαχθεί απο τις 18 έως τις 23 του Σεπτεμβρίου 2017 και τα οφέλη θα ειναι πολλαπλά.
Για την εξέλιξη αυτη, σε συνάντηση που είχαν, ενημέρωσαν τον δήμαρχο Παναγιώτη Νίκα, το στέλεχος του Συμβουλίου Διεθνούς Συμφιλίωσης Ελλάδος (CIF Hellas) Αικατερίνη Ψαρούλη καθως και η Αγγελική Μαλαπέτσα, εκπρόσωπος των Κοινωνικών Λειτουργών του νόμου.
Το Council International Fellowship είναι ένα διεθνές δίκτυο, στο οποίο συμμετέχουν 44 χώρες και συνεισφέρει στην ανάπτυξη νέων μεθόδων προσέγγισης των κοινωνικών προβλημάτων και στην προώθηση της ειρήνης και καλύτερης κατανόησης σε διεθνές επίπεδο.
Ο Σύνδεσμος Μελών CIF Hellas είναι ένα ανεξάρτητο μη κερδοσκοπικό σωματείο, που ιδρύθηκε το 1978 από Έλληνες επιστήμονες (κοινωνικούς λειτουργούς, ειδικούς παιδαγωγούς, εμψυχωτές νέων, ψυχολόγους και άλλους), οι οποίοι με υποτροφία του Αμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Fulbright είχαν συμμετάσχει στο πρόγραμμα CIPUSA (Συμβούλιο Διεθνών Προγραμμάτων των ΗΠΑ) και CIF (Συμβούλιο Διεθνών Προγραμμάτων).
Ο Δήμος Καλαμάτας θα θέσει υπό την αιγίδα του τη διοργάνωση και θα υποστηρίξει έμπρακτα τη διεξαγωγή αυτού του Συνεδρίου.

138 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply