ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΠΕΣΕ ΣΤΗ ΦΑΚΑ Η “ΑΛΕΠΟΥ” ΤΗΣ ΒΑΛΑΩΡΙΤΟΥ

0

Αίσθηση έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η… απόφαση μια γυναίκας στην Καλαμάτα, να αλλάξει τη διακόσμηση του σπιτιού της, κλέβοντας καρέκλες απο καφετέρια στον πεζόδρομο Βαλαωρίτου.

Η γυναίκα, με περισσό θράσος και ψυχραιμία, πήγε τα ξημερώματα της Τετάρτης στην καφετέρια και πήρε τρεις απο τις πιο ελαφριές καρέκλες που βρίσκονταν στα τραπέζια έξω απο το κατάστημα, για να επιστρέψει λίγα λεπτά αργότερα και να κλέψει και την τέταρτη απο αυτές, συμπληρώνοντας το σετ.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ωστόσο, όπως είχε ερωτηθεί στο παρελθόν απο την “Φ”, δεν έδενε, όπως συνηθίζεται ή μαζευε, τις καρέκλες επειδή είχε προνοήσει, εγκαθιστώντας κάμερες ασφαλείας.

Έτσι, η “αλεπού” της Βαλαωρίτου πιάστηκε στη… φάκα, αφου η φωτογραφία της, μαζί με απόσπασμα απο το βίντεο εν ώρα δράσης, κοινοποιήθηκαν σε λογαριασμούς στο Facebook, το οποίο λειτούργησε για μια ακόμη φορά με τρόπο, αν μη τι άλλο ξεχωριστο. Η γυναίκα, πήγε την επόμενη η μερά να ψωνίσει σε γνωστό super market φορώντας την ίδια μπλούζα κι έτσι, ένας απο τους ιδιοκτήτες, που έιχε δει την ανακοίνωση στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης την αναγνώρισε και ενημέρωσε άμεσα τον υπεύθυνο της καφετέριας. Μόλις αυτός την εντόπισε, της ζήτησε τον λόγο κι εκείνη παραδέχθηκε την πράξη της και του έδωσε την διεύθυνσή της, ώστε να πάει ο ίδιος και να πάρει πίσω τις κλεμμένες καρέκλες.

balaa

Τέλος καλό λοιπόν, όλα καλά, με τα δεδομένα στη σύγχρονη κοινωνία να αλλάζουν με ραγαίους ρυθμούς, ειδικά απο τότε που μπήκε στη ζωή μας το διαδύκτιο και τον άνθρωπο να εξακολουθεί να διατηρεί “κομμάτια” του εαυτού του, βοηθώντας όταν μπορεί, τον συνάνθρωπό του που έχει ανάγκη.

Leave a Reply