ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Αυτοδιοικητικός» ξυλοδαρμός στο Μελιγαλά!

0

 

 


Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν χθες τα ξημερώματα σε καφετέρια στο Μελιγαλά! Το θερμό επεισόδιο πήρε μεγάλες διαστάσεις καθώς δεν αφορούσε σε έναν συνηθισμένο τσακωμό δυο πολιτών, αλλά είχε έντονο αυτοδιοίκητο… χρώμα!

Όλα φέρονται να ξεκίνησαν όταν ένας από τους θαμώνες, δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας, σχολίαζε αρνητικά την τροπή που έλαβαν οι τελευταίες, συνεδριάσεις του Σώματος με αποτέλεσμα να μην… περάσει μια σειρά από σημαντικά ζητήματα, κυρίως αναφορικά με το πανηγύρι της περιοχής! Ο δημοτικός σύμβουλος του Αριστείδη Σταθόπουλου από την Είρα, κατηγόρησε την μειοψηφία και τη στιγμή που κάποιος από τους θαμώνες του καταστήματος, αντέδρασε λέγοντάς του πρέπει να κάνει τα παράπονά του στον δήμαρχο, ξέσπασε αρχικά ένας έντονος φραστικός καυγάς. Στη συνέχεια, ο σύμβουλος, φέρεται να χτύπησε τον δημότη, ο οποίος όπως υποστηρίζουν κάτοικοι της περιοχής, όχι μόνο δεν αντέδρασε αλλά ζήτησε και συγγνώμη.
 Ο δημοτικός σύμβουλος όμως που είχε βγει εκτός εαυτού καθώς θίχθηκε από τις αναφορές του δημότη στο πρόσωπο του δημάρχου, φέρεται να συνέχισε να τον ξυλοκοπεί, μπροστά μάλιστα στα μάτια του κ. Σταθόπουλου! Σύμφωνα με πληροφορίες ο ξυλοκοπηθείς κατέθεσε μήνυση

Leave a Reply