ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ Αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα

0

 


Αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα Σε κανονική λειτουργία από χθες

Σε κανονική λειτουργία τέθηκε χθες το αεροδρόμιο της Καλαμάτας, στον αεροδιάδρομο του οποίου είχε εισχωρήσει μεγάλη ποσότητα νερού, ύστερα από την κακοκαιρία όπου έπληξε την ευρύτερη περιοχή.

Το αεροδρόμιο, δεν λειτούργησε την Πέμπτη, ενώ κατεβλήθησαν υπεράνθρωπες προσπάθειες, δεδομένου ό,τι υπάρχουν ακόμη πολλές προγραμματισμένες πτήσεις από αρκετές χώρες του εξωτερικού, η ακύρωση των οποίων θα είχε πολλές και ποικίλες συνέπειες. 

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπως επεσήμανε σν ανακοίνωσή της η αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νίκολάκου αμέσως μόλις δημιουργήθηκε το πρόβλημα στο αεροδρόμιο από τις τραγικές και καταστροφικές πλημμύρες, κινητοποίησε όλες της τις δυνάμεις και επιστράτευσε το απαιτούμενο ανθρώπινο δυναμικό και μηχανολογικό εξοπλισμό, ώστε το συντομότερο δυνατό να αποκατασταθεί η λειτουργία του.

«Πλέον το αεροδρόμιο Καλαμάτας, μετά τη συνεργασία της περιφέρειας Πελοποννήσου, του αερολιμενάρχη Καλαμάτας, των υπηρεσιών του αεροδρομίου και τη σημαντική συμβολή της Πολεμικής Αεροπορίας είναι σε πλήρη λειτουργική ικανότητα» επεσήμανε στην ανακοίνωσή της η αντιπεριφερειάρχης.

Leave a Reply