Με πέναλτι κέρδισε (1-0) το Ζευγολατίο την Πύλο στην πρεμιέρα της Γ΄ Εθνικής!

 


  • ΠΕΡΙΠΟΥ 100 ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
  • ΔΟΚΑΡΙ ΣΤΟ 67΄ Ο ΚΕΡΜΕΝΙΔΗΣ ΜΕ 10 Ο ΑΟΖ ΛΟΓΩ ΑΠΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΤΜΑΤΣΙΔΗ ΣΤΟ 70ΛΕΠΤΟ 

pylos-arxhgoi

ΠΟΔΑΡΙΚΟ με το αριστερό με καλή εμφάνιση ειδικά στην επανάληψη, απέναντι σε έναν εξίσου καλό αντίπαλο έκαναν χθες οι παίκτες του Νίκου Κακαλέτρη στην Γ΄ Εθνική, παρουσία 100 περίπου θεατών στο δημοτικό στάδιο της Καλαμάτας.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν … αναγνωριστικό με την Πύλο να μην βγάζει καλές φάσεις παρά τις προσπάθειες των Κερμενίδη, Μικελάτου και Παναγόπουλου. Ο ρυθμός ήταν άστατος και το Ζευγολατιό βρέθηκε σε θέση να απειλήσει. Προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Νίκος Κακαλέτρης άλλαξε τα πρόσωπα σε αριστερά και δεξιά πλευρά, θέλοντας έτσι να αλλάξει το ρυθμό και την εικόνα της ομάδας του στο παιχνίδι που μέχρι τότε ήταν κάπως μουδιασμένη. Κάτι που σίγουρα έκανε τη διαφορά η Πύλος, έπαιξε καλύτερα, δεν μπόρεσε όμως να πετύχει το επιθυμητό γκολ που θα της χάριζε ένα γκολ! Βεβαίως το δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερο, ο ρυθμός βρέθηκε, οι φάσεις δεν έλειψαν με πρωταγωνιστή σε αρκετές φάσεις τον μαχητικό Κερμενίδη (εξίσου καλή η παρουσία του Μικελάτου), που έφτασε μια ανάσα από το γκολ χτυπώντας δυνατά το δοκάρι κοντά στο 70λεπτο.

 

Από την άλλη, το αξιόμαχο Ζευγολατίο πήρε τη νίκη με πέναλτι στο 62ο λεπτό και αγωνιζόταν τα τελευταία 30λεπτά με αριθμητικό ντισαβαντάζ λόγω αποβολής του Ατματσίδη, παρόλα αυτά κατάφερε …μετά κόπων και βασάνων να κρατήσει απαραβίαστη την εστία του, αφού ο Τσικλητήρας ήταν συνεχώς στην αντεπίθεση διεκδικώντας την ισοφάριση, κάτι που τελικά κατάφερε και έτσι αποχώρησε από το Δημοτικό Στάδιο της Παραλίας, με τρεις πρώτους και πολύτιμους βαθμούς στις αποσκευές του!

pylos-zeygolatio-6

Φάσεις – Γκολ

6′ σουτ άουτ του Ευθυμιάδη

14′ ευκαιρία για γκολ έχασε ο Τσάτσος ο οποίος, μετά από γύρισμα του Κερμενίδη, σούταρε δυνατά αντίπαλοι αμυντικοί, όμως, έδιωξαν στη γραμμή

23΄ σουτ του Χρυσαφίδη ψηλά άουτ

41΄ ο Κερμενίδης πήγε για τη σέντρα, εκεί όμως ο Παινέσης έδιωξε πριν προλάβει ο Μικελάτος να βρει τη μπάλα

 

62΄ ανατροπή Χρυσαφίδη από Γραμματικόπουλου μέσα στην περιοχή, είδε ρέφερι δίνοντας πέναλτι στην ομάδα του Ζευγολατιού. Ευκαιρία που δεν πήγε χαμένη, αφού ο Ατματσίδης δεν αστόχησε και χάρισε στην ομάδα του προβάδισμα του 0-1

67΄ σουτ του Κερμενίδη στο κάθετο δοκάρι του Τσέλιου

 

70΄ την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε με δεύτερη κίτρινη ο Ατματσίδης, για τράβηγμα

84΄ γύρισμα Κερμενίδη στον Μπίζο, ο τελευταίος έστειλε τη μπάλα στον Μικελάτο και το σουτ του τελευταίου μπλόκαρε ο Σιγάλας

85΄ άουτ η κεφαλιά του Μπίζου

 

  • Διαιτησία: Σπυρίδων Μιχελής, Ηλίας Κοτζαμανίδης, Δημήτριος Τζιλιρής (ΣΔΠ Πειραιά), παρατηρητής: Ελένη Κυριού (ΣΔΠ Αρκαδίας)

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ (Ν. Κακαλέτρης): Παλλιγκίνης, Παναγόπουλος, Μπίζος, Καραμπάς (86΄ Διακουμής), Ρούσσης, Κυριαζόπουλος, Μικελάτος, Χοτζάι, Γραμματικόπουλος, Τσάτσος, Κερμενίδης.

 

ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ (Μιχ. Βλάχος): Τσέλιος, Βιδάλης, Παινέσης (55΄ Κορμαλής), Σιγάλας, Φυσαράκης, Μαλαχάτης, Κλαδάκης, Ρήγας (88΄ Χουσελάς), Χρυσαφίδης, Ευθυμιάδης (73΄ Βελέντζας), Ατματζίδης.

19 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply