ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Γυαλί» η παραλία της Καλαμάτας μετά από την παρέμβαση του στρατού

0

 

 


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ… αποκατάσταση το Σαββατοκύριακο από τον Στρατό, μετά από επαφή που είχε ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο.
Ο υπουργός, έδωσε άμεσα εντολή κι έτσι από το πρωί του Σαββάτου, άνδρες του Ελληνικού Στρατού, με τη βοήθεια μηχανημάτων και οχημάτων, άρχισαν να καθαρίζουν την παραλία της μεσσηνιακής πρωτεύουσας, από φερτά υλικά.
Για τον καθαρισμό, διατέθηκαν από το 747 Ειδικό Τάγμα Μηχανικού, που εδρεύει στο Λουτράκι, ένας φορτωτής και 3 ανατρεπόμενα φορτηγά, καθώς και ένας αξιωματικός, 7 υπαξιωματικοί και 3 οπλίτες, ενώ από το 9ο Σύνταγμα Πεζικού 6 αξιωματικοί και 20 οπλίτες, καθώς και 2 οχήματα μεταφοράς προσωπικού.
Στην επιχείρηση, συμμετείχαν εργαζόμενοι και μηχανήματα του δήμου και φορτηγά από το εργοτάξιο της «Μορέας Α.Ε.».
Η επιλογή της παραλίας, για την αποκατάσταση της περιοχής, έγινε προκειμένου να αποδοθεί άμεσα, χωρίς κανένα πρόβλημα στους λουόμενους και τους περιπατητές, όπως επισημαίνεται από τον δήμο και επειδή, είναι κρίσιμο για την οικονομική ζωή της πόλης και της περιοχής της.
Βέβαια, πολλοί είναι εκείνοι που ισχυρίζονται πως προτεραιότητα θα έπρεπε να δοθεί σε άλλα σημεία της πόλης που έχουν υποστεί τεράστια ζημιά και όπου ακόμη οι κάτοικοι εκεί, αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Leave a Reply