ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

 


Εξαιρετικά μικρή η προσέλευση στην χθεσινή ημερίδα της Καλαμάτας!

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ μικρή ήταν η προσέλευση παραγόντων, προπονητών, διαιτητών και αθλητών στην χθεσινή ημερίδα ενημέρωσης που έγινε στο αμφιθέατρο «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος» από τα μέλη της ΕΠΣ Μεσσηνίας με αφορμή την “Τροποποίηση Κανόνων Παιχνιδιού”.

Όπως και στην πρώτη ημερίδα που έγινε την περασμένη Δευτέρα στο Βορέειο Πνευματικό Κέντρο στα Φιλιατρά, έτσι και χθες στην Καλαμάτα η προσέλευση των άμεσα ενδιαφερόμενων και εμπλεκόμενων, δηλαδή παραγόντων ομάδων, προπονητών, ποδοσφαιριστών και φιλάθλων, στην προσπάθεια της Ένωσης να τους ενημερώσει για τις αλλαγές που έχουν γίνει στους κανόνες του παιχνιδιού. Πρόκειται για 96 αλλαγές σε 17 κανόνες παιχνιδιού οι οποίες όπως  εξήγησε ο κ. Μανωλόπουλος ισχύουν από την διεξαγωγή του EURO κι έπειτα.

dsc02857


Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας Λεωνίδας Οικονομίδης ο οποίος, όπως και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας, Άγγελος Σκαφιδάς, εξέφρασε την λύπη του για την μικρή προσέλευση.

«Θλίβομαι γιατί ελάχιστοι ήρθαν σήμερα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Οικονομίδης ο οποίος εν συνεχεία αναφέρθηκε στα γήπεδα ζητώντας από τους παράγοντες να προσέχουν για την καλύτερη δυνατή κατάστασή τους. Επίσης αναφέρθηκε στο θέμα πρόσφατα προέκυψε με αφορμή την εφαρμογή (προ διετίας) του νέου κανονισμού και αφορά στην παρουσία των εκπροσώπων των ΜΜΕ εντός των αγωνιστικών χώρων και σύμφωνα με τον οποίο απαγορεύεται η παρουσία τους εντός των αγωνιστικών κατά τη διάρκεια του αγώνα ακόμη κι αν είναι πιστοποιημένοι!

Παράλληλα, ζήτησε από τους διαιτητές να τηρήσουν αυστηρά τους κανονισμούς.

Ακολούθως, τις τροποποιήσεις των Κανόνων του Παιχνιδιού παρουσίασαν τα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας της Ένωσης, Παναγιώτης Μανωλόπουλος και Χρήστος Κότσαρης.

Επίσης, ο κ. Μανωλόπουλος άδραξε την ευκαιρία να ενημερώσει τους παρευρισκόμενους πως στις 19 Σεπτεμβρίου ξεκινά η νέα Σχολή Διαιτησίας της Ένωσης και προέτρεψε τους παράγοντες των σωματείων να προωθήσουν νέα πρόσωπα στο χώρο προκειμένου να ενσωματωθούν στη δύναμη του Συνδέσμου.

Να σημειωθεί πως στην χθεσινή εκδήλωση σχεδόν σύσσωμο έδωσε το παρόν το Δ.Σ. συγκεκριμένα παρευρέθησαν οι Λεωνίδας Οικονομίδης (πρόεδρος), Άγγελος Γεωργόπουλος (α΄ αντιπρόεδρος), Αντώνης Τουρλομούσης (γενικός γραμματέας) Ηλίας Αλεξανδρόπουλος (μέλος), ενώ απουσίαζαν οι Μιχαλόπουλος, Χριστόπουλος, Πολίτης, Λιόγας, Ψαλλίδας και Σπηλιώτης.

Αρκεί να πούμε ότι από πλευράς προπονητών, το παρόν έδωσαν οι κ. Αναστόπουος, Μαυρέας, Φασουλής, Λιάπας, Σκαρπαλέζος, Γεωργιόπουλος και Τσατάς, ενώ και από ομάδες μόνον τέσσερις εκπροσωπήθηκαν στην χθεσινή ημερίδα.

 

Σ.Τριάντου

42 Συνολικές προβολές, 3 Σήμερα

Leave a Reply