ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ o Κωνσταντινέας

0

 

 


«Λάδι στη φωτιά» οι δηλώσεις Κωνσταντινέα! 

ΔΥΟ, ήταν οι κύριες… πηγές έντασης στη χθεσινή σύσκεψη στο υπουργείο Εσωτερικών, για τις τεράστιες καταστροφές που υπέστη μεγάλο μέρος της Μεσσηνίας.
Οι πρώτες αντιδράσεις, ήρθαν όταν ο βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στο νομό, Πέτρος Κωνσταντινέας, φέρεται, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «ΦΩΝΗΣ», να είπε, αφήνοντας ξεκάθαρες αιχμές, αλλά και υπονοούμενα ταυτοχρόνως: «τι τις θέλετε τις γραβάτες, όταν δεν έχετε πουκάμισα», αναφερόμενος στη διεκδίκηση του τίτλου της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας από τον δήμο Καλαμάτας.
Μάλιστα, προχωρώντας ένα βήμα πιο πέρα, θύμισε την πρότασή του να καταργηθεί το Στρατόπεδο της πόλης και στη θέση του να λειτουργήσει Κέντρο Πολιτικής Προστασίας.
Και στα δύο αυτά σημαντικά ζητήματα, που αποτελούσαν και εξακολουθούν, μεγάλες διεκδικήσεις για την πόλη και τον δήμο, αντέδρασαν όλοι, με μαζική να είναι η αποδοκιμασία κυρίως, στα όσα ανάφερε ο βουλευτής του κυβερνόντος κόμματος, για την προσπάθεια να πάρει η πόλη τον τίτλο της πολιτιστικής πρωτεύουσας της Ευρώπης το 2021.
Η δεύτερη πηγή… έντασης, αναμενόμενη ωστόσο, αυτήν τη φορά, ήρθε όταν υπουργοί και βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. επέρριψαν ευθύνες σε αυτούς της Ν.Δ. για όσα δεν είχαν κάνει τον καιρό που κυβερνούσαν, αναφορικά με την αντιπλημμυρική προστασία.
Και η συγκεκριμένη παρτίδα «πινγκ – πονγκ», κράτησε αρκετή ώρα, με τις ευθύνες σαν… άλλο μπαλάκι, να πηγαινοέρχονται!
Ευτυχώς, η ουσία δεν χάθηκε εντελώς και μετά τις εντάσεις, ακολούθησε συζήτηση και η λήψη των πρώτων μέτρων ανακούφισης των πληγέντων, που κατά γενική ομολογία είναι μεν απαραίτητα, αλλά ανεπαρκή!

 

Γ.Α.

151 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply