ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ

 


 

Η αστυνομία έκοψε 500 ευρώ κλήση σε ιδιοκτήτη σκύλου επειδή γαύγισε

 

-Έχεις σκύλο;
-Ναι

-Μμμμμ…
 Γαυγίζει;

-Εεεε… ναι
-Μάλιστα, πάρε μια κλήση 500 ευρώ και την επόμενη φορά, θα πάρεις και μια σειρά από κάμψεις…

Όχι, ο διάλογος δεν είναι πραγματικός, θα μπορούσε όμως, καθώς η κλήση και τα 500 ευρώ που πρέπει να πληρώσει ο Θοδωρής Καπινιάρης είναι… γεγονός. Η Καλαμάτα, μια ακόμη φορά στο idiokththsεπίκεντρο, ή καλύτερα για να είμαστε συγκεκριμένοι, περίγελος…
Δεν φτάνει που ο φούρνος που διατηρεί μετατράπηκε σε λίμνη από τη φονική κακοκαιρία, μη μπορώντας να δουλέψει για δύο ημέρες, ο νεαρός αρτοποιός, πρέπει να πληρώσει και τα… ευαίσθητα αυτιά της γειτόνισσας, η όποια κάλεσε το 100 επειδή δεν μπορούσε να ακούει το γαύγισμα του σκύλου.
Αλήθεια, για τα αδέσποτα, μεταξύ των οποίων και ο γλυκύτατος κατά τα άλλα «Μπετόβεν» ο οποίος γαύγιζε κάτω από το διαμέρισμα του κ. Καπινιάρη στην οδό Ναυαρίνου, «προκαλώντας» την «Ήρα» το σκυλί που δέχθηκε… την κλήση της Αστυνομίας, ποιος θα «φάει» το πρόστιμο των 500 ευρώ; Και για τα «πειραγμένα» μηχανάκια, τις μουσικές, τα κορναρίσματα, ποιος; «Η ώρα, ήταν 01:10 προχθές τα ξημερώματα, είχα  την μπαλκονόπορτα ανοιχτή να αερίζεται το σπίτι, καθώς έχω και δυο μικρά παιδιά. Η «Ήρα» βγήκε στο μπαλκόνι γιατί άκουσε τα γαυγίσματα των αδέσποτων που περνούσαν από τη γειτονιά» δήλωσε μιλώντας στη«ΦΩΝΗ» ο κ. Καπινιάρης. Προφανώς, η γειτόνισσα, η οποία και στο παρελθόν έχει ενοχληθεί από την παρουσία του θηλυκού πίτμπουλ κάλεσε το «100». «Την επόμενη ημέρα, ήρθε ένας αστυνομικός στη δουλειά μου. Ισχυρίστηκε ό,τι την ώρα εκείνη ήρθε στο σπίτι, χτύπησε το κουδούνι και δεν του άνοιξα. Εγώ κοιμόμουν γιατί ξυπνάω πολύ νωρίς για την δουλειά και δεν κατάλαβα τίποτε. Ξαφνικά και χωρίς να έχουν προηγηθεί συστάσεις, έστω, έβγαλε το μπλοκάκι και μου έκοψε κλήση 500 ευρώ για διατάραξη κοινής ησυχίας» τόνισε, έκπληκτος ο ιδιοκτήτης του σκύλου, χαρακτηρίζοντας παράλογη την όλη υπόθεση.

Στην κλήση μάλιστα αναφέρεται στο είδος παράβασης, χαρακτηριστικά το εξής: «Διεπιστώθη στη βεράντα της οικίας του διαμερίσματος τρίτου ορόφου, να βρίσκεται τετράποδο (σκύλος) και με τα skylosγαυγίσματα του εντός, να διαταράσσει την κοινή ησυχία των περιοίκων».
Ο κ. Καπινιάρης μας δήλωσε πως σε καμία περίπτωση δεν σκέφτεται να δώσει ή να πουλήσει τον σκύλο του και εξέφρασε τον προβληματισμό του, για το τι θα συμβεί μετά από το περιστατικό αυτό, καθώς η αφαίρεση του μικροτσίπ ενός σκύλου δεν κοστίζει ακριβά, έτσι θα μπορούσε ο καθένας, φοβούμενος μια τέτοια περιπέτεια και ένα τόσο μεγάλο κόστος, να αφήνει αδέσποτα τα σκυλιά του, ειδικά στον καιρό της κρίσης.
klisioΤο θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις και στα μέσα κοινωνικής δικτυώσεις, με τις… ειρωνείες, για την απίστευτη κλήση πολλές.   
Σας παραθέτουμε ένα από τα πλεόν χαρακτηριστικά σχόλια.

«Τιμοκατάλογος: Νιαούρισμα γάτας: 250 ευρώ
                             Χλιμίντρισμα αλόγου: 150 ευρω
                             Τρρρρρρρ τριζονιού: 50 ευρώ

                             Τζζζζζζ τζιτζικιού: 30 ευρώ

                             Βέλασμα προβάτου: 20 ευρώ
                    Ανθρώπινη βλακεία: Αξία ανεκτίμητη 

5,181 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply