ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Ακοβίτικων – Δυτικής Παραλίας «Ο Ποσειδών» στο Δημαρχείο

0

 

 


Την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016, ο Δήμαρχος συναντήθηκε με τον Δημήτρη Τσίχλη, Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Ακοβίτικων -Δυτικής Παραλίας «Ο Ποσειδών» και τα μέλη του ΔΣ Ευάγγελο Τζαμουράνη, Αντιπρόεδρο, Δήμητρα Κοτταρίδη, Γραμματέα και Αγνή Γκούμα, Ταμία.

Τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου προσκάλεσαν το Δήμαρχο στην έναρξη μαθημάτων του χορευτικού τμήματος του Συλλόγου, αύριο 17 Σεπτεμβρίου 2016, το οποίο θα λειτουργήσει για δεύτερη χρονιά, στο Ασπρόχωμα, ενώ φέτος θα υπάρξει και παιδικό τμήμα. Επίσης, θα πραγματοποιηθεί η απονομή των πιστοποιητικών παρακολούθησης του προγράμματος Διά Βίου Μάθησης «Εκπαίδευση στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές» στους 14 συμμετέχοντες, κατοίκους του Ασπροχώματος.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΑΡΙ

Πέραν αυτών, θα πραγματοποιηθεί στις 16 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 10.30 το πρωί περιβαλλοντική – αθλητική εκδήλωση για τον ποταμό Άρι, η οποία συνδιοργανώνεται από το Δήμο, τον Πολιτιστικό Σύλλογο και το Τοπικό Συμβούλιο Ασπροχώματος. Θα περιλαμβάνει ναυταθλητικές δραστηριότητες, ιππασία, αγώνες δρόμου, ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου των Ακοβίτικων και άλλες εκδηλώσεις.

 
P9151390_Medium.JPGP9151393_Medium.JPG

Leave a Reply