ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ο Φιλοζωικός Ομιλος Καλαμάτας ενοχλήθηκε από το σάλο που ξέσπασε με το θέμα του κ. Καπινιάρη

0

 

 


Πληροφορήθηκα  ότι ο Φιλοζωικός Ομιλος Καλαμάτας  ενοχλήθηκε από το σάλο  που ξέσπασε  με το θέμα του κ. Καπινιάρη.

 Να ρωτήσω λοιπόν:

  1. Όταν σας πήρε τηλέφωνο ο κ. Καπινιάρης να σας ρωτήσει τι μπορεί να κάνει με αυτό το θέμα, του απαντήσατε να σας πάρει σε λίγο για να του δώσετε το τηλέφωνο κάποιου δικηγόρου. Δεν του απαντήσατε ποτέ, παρά τα τηλέφωνα που σας έπαιρνε.
  2. Επίσης σχετικά με την αναφορά του ημι-αδέσποτου σκύλου, γνωστού ως «Μπετόβεν». Αν εγώ λοιπόν τελειώνω τη δουλειά μου στις 3 π.μ. κάθε βράδυ και περνάω μέσα από το πάρκο του ΟΣΕ για να πάω σπίτι μου, στην οδό  Τριών Ναυάρχων, δεν χρωστώ σε κανέναν να κλείνομαι μέσα στην παιδική χαρά που είναι δίπλα στο δημοτικό αναψυκτήριο,  μέχρι να σταματήσει να γαυγίζει ο σκύλος και να φύγει για να πάει στην απέναντι πολυκατοικία που έχει βρει καταφύγιο. Και μιλάμε για ένα ημίαιμο τσοπανόσκυλο 55-60 κιλών.     
  3. Στην οδό Τριών Ναυάρχων και Χίου πάλι έχετε αφήσει κάποια σκυλιά ελεύθερα, σύνολο 5. Αυτά δεν ήταν ποτέ στο σημείο  αυτό. Έχουν παραπονεθεί οι περίοικοι  για τα σκυλιά αυτά και σε σας και στο Δήμο, αλλά απάντηση καμία.
  4. Σας έχει παραχωρήσει ο Δήμος Καλαμάτας ένα λυόμενο στην οδό Μακεδονίας και Νέδοντος, για ιατρείο και αποθήκη και όχι για στέγαση σκύλων, όπως το χρησιμοποιείτε εσείς. Το αναγράφει σαφέστατα το έγγραφο παραχώρησης.

Τέλος κάθε χρόνο από το Δήμο Καλαμάτας  παίρνετε ένα πόσο γύρω στις 15.000 ευρώ για στειρώσεις και αλλά 7.000 ευρώ  που πληρώνει ο Δήμος Καλαμάτας για τροφές. Ενημερώστε μας λοιπόν αναλυτικά, πόσες τέλος πάντων στειρώσεις κάνετε το χρόνο, πόσο κοστίζουν και που τις κάνετε;

 

Δημήτρης Μητσέας  

Τοπικός σύμβουλος  Καλαμάτας

Leave a Reply