ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Αυτά» και «άλλα»

0

 

 


 

ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ

 

%ce%b8%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%83%ce%b7%cf%82-%cf%80%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b5%cf%82Του Θανάση  Παντέ

ΤΟΥΣ ΨΑΧΝΟΥΝ και δεν τους βρίσκουν!!! 

ΑΛΛΟΣ για Νάουσα τράβηξε κι άλλος για Ικαρία!!!

Ο ΛΟΓΟΣ για τον Αρχοντοκυματιστή  και τον Κλειδαρά Μεζεδολόγο που τα τελευταία αρκετά χρόνια επιλέγουν το γλυκό και ηδυπαθή Σεπτέμβριο για τις διακοπές τους. 

ΚΙ ΕΝΩ ο Αρχοντοκυματιστής θα λείψει μόνο πέντε μέρες, ο Κλειδαράς Μεζεδολόγος σκέφτεται να καθίσει εκεί που έχει πάει, ώσπου να βαρεθούν και να τον διώξουν. 

ΠΙΣΩ τους πάντως οι εξελίξεις τρέχουν στην αισιόδοξη πολύ των πάλαι ποτέ ιβίσκων, που ακόμα μετράει τις πληγές που δεν επούλωσε από τις πρόσφατες καταστροφικές νεροποντές. 

ΚΑΙ βέβαια είναι προφανές ότι θα αργήσει πολύ να τις επουλώσει ενώ οι υποσχέσεις των αρμοδίων για αποκατάσταση των πληγέντων, μοιάζουν να είναι λόγια του αέρα που περνούν και φεύγουν. 

ΓΙΑ τους ευρισκόμενους σε διακοπές πάντως, όλα αυτά είναι μακρινά και ελάχιστα τους απασχολούν, αν κρίνουμε και από τις αναρτήσεις τους στο facebook, όπου και οι δύο όπως και αμέτρητοι άλλοι, κυκλοφορούν αδέσποτοι. 
**

ΥΠΑΙΘΡΙΑ Έκθεση Γλυπτικής στο Elite City Resort και η πόλη απέκτησε μονομιάς μια εν δυνάμει Γλυπτοθήκη, όπου από την περασμένη Παρασκευή στήθηκαν γλυπτικές συνθέσεις Μεσσήνιων δημιουργών.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ομολογουμένως η πρωτοβουλία του Elite να διαθέσει τους χώρους του, επιβεβαιώνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον του για τη σχέση «Τέχνη και Επιχειρηματικότητα». 

ΑΛΛΩΣΤΕ για την ανάδειξη αυτής της σχέσης είχε διαθέσει και αίθουσα τη διάρκεια του καλοκαιριού για την πραγματοποίηση εκδήλωσης διαλογικού περιεχομένου, με το ίδιο θέμα. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ λίαν συντόμως καθώς αρκετά εκθέματα ακόμα τοποθετούνται. 

***

Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ δεν δικαιούται να αποτύχει στο εγχείρημα της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας,  τόνισε στην τοποθέτησή του ο επικεφαλής για την «Αλλαγή του Δήμου Καλαμάτας» Θόδωρος Μπρεδήμας. 

ΕΙΠΕ δηλαδή το αυτονόητο, αλλά έλα μου που η αποτυχία ως ενδεχόμενο έρχεται πάντα πρώτη και καλύτερη. 

ΑΠΟ ’ΚΕΙ και πέρα βέβαια χρειάζεται πολύ γρήγορα να καταλάβουμε οτιδήποτε σχετίζεται με το όλο εγχείρημα, γιατί ο κίνδυνος να πιαστούμε αδιάβαστοι παραμονεύει. 

ΚΑΙ βέβαια χρειάζεται ν’ αφήσουμε στην άκρη τις βερμπαλιστικές εξάρσεις, που μόνο αρνητικές επιπτώσεις έχουν, ιδιαίτερα σε περίπτωση…  επιτυχίας!! 

***

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ με την παρουσία του στη ΔΕΘ έδειξε πως δεν είναι «μια από τα ίδια», γράφει σε άρθρο του στη «ΦΩΝΗ» ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Σαμπαζιώτης και ανέλυε την άποψή του, που ήταν ακριβώς η επιβεβαίωση της άποψης «μία από τα ίδια».

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ δυστυχώς έχει αρχίσει ήδη να απογοητεύει, αλλά προς το παρόν είναι τυχερός γιατί συνεχίζει να σκορπίζει απογοήτευση και ο Τσίπας.

ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ είναι ποια από τις δύο «απογοητεύσεις», θα επιλέξουν οι ψηφοφόροι όταν γίνουν εκλογές. 

ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ δημοσκοπικό πάντως φαίνεται ότι έχει ο Μητσοτάκης με τη ΝΔ, στην οποία εκλέχτηκε αρχηγός. 

ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ πάντως πολύ σύντομα σε σχέση με την εκλογή του, να δείξει ότι είναι για τα καλά «μία από τα ίδια».

ΙΣΩΣ γιατί κατάλαβε πως μόνο έτσι τελικά θα επιβιώσει πολιτικά.

***

ΓΚΟΛΦΩ με θεϊκά μάγουλα στα φύλλα της Τετάρτης και της Παρασκευής και συγχαρητήρια στο Σάκη που την επέλεξε να κοσμήσει στη 16η σελίδα της εφημερίδας, της «Αθλητικές παραΦΩΝΗες». 

Η ΓΚΟΛΦΩ όπου κι αν εμφανίζεται κλέβει την παράσταση βέβαια κι ας όψονται γι’ αυτό τα θεϊκά της πισινά μάγουλα.

ΑΥΤΑ τα μάγουλα άλλωστε είναι που την έκαναν διάσημη και χάρη σ’ αυτά κερδίζει τις εντυπώσεις, επαληθεύοντας τη θρυλική ρήση του Φελίνι: «Γυναίκα δίχως κ@λο, λιμάνι δίχως μώλο».

ΚΑΙ η Γκόλφω φίλτατοι αναγνώστες, έχει εξαίσιο μώλο στο λιμάνι της. 

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και υγιαίνετε και καλό Σαββατοκύριακο.

 

Leave a Reply