ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ» ΑΠΟΨΕ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΗ

0

 

 


 

 

 

Παρά τις τεράστιες ζημιές, η διοργάνωση θα διεξαχθεί

κανονικά με τις εκπτώσεις να αρχίζουν από 50%!!!
ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ Η ΑΓΟΡΑ ΠΟΥ ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ

 

ΚΑΤΩ από διαφορετικές συνθήκες διεξάγεται απόψε το βράδυ για 4η συνεχόμενη χρονιά, η «λευκή νύχτα» στη Μεσσήνη.
Η διοργάνωση, ανήκει στον εμπορικό σύλλογο της πόλης, ο οποίος προσανατολιζόταν στην καθιέρωση ενός νέου θεσμού, σε συνεχόμενες «λευκές νύχτες», τόσες όσες και η διάρκεια του εμπορικού πανηγυριού της περιοχής, όμως αυτό δεν ήταν  φέτος δυνατό, λόγω των τεράστιων ζημιών που έχει υποστεί η ευρύτερη περιοχή από  την κακοκαιρία.
Αφορμή για την «λευκή νύχτα» στάθηκε η πρώτη επιτυχημένη διοργάνωση της Καλαμάτας όπως εξήγησε στη «Φ» ο πρόεδρος του εμπορικούς συλλόγους Μεσσήνης Γιώργος Τσακόπουλος. «Είδαμε την επιτυχία της Καλαμάτας και σκεφτήκαμε πως θα ήταν μια καλή ιδέα προκειμένου να τονωθεί και η αγορά της περιοχής, η οποία είναι αλήθεια πως πλήττεται, όσον αφορά στα εμπορικά καταστήματα κατά τη διάρκεια του πανηγυριού» δήλωσε οκ. Τσακόπουλος και ανέφερε πως η αποψινή βραδιά λίγο έλλειψε να τιναχτεί στον αέρα λόγω των επιπτώσεων της σφοδρότατης κακοκαιρίας. «Για τα επόμενα χρόνια προσανατολιζόμαστε αυτή η διοργάνωση να έχει διάρκεια, ώστε να μπουν στο παιχνίδι και τα εμπορικά καταστήματα της πόλης, καθώς η επισκεψιμότητα είναι πολλή μεγάλη, στη διάρκεια του πανηγυριού και αυτός είναι ο μόνος τρόπος, αυτό να ην μας πλήξει όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια», δήλωσε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου.
Ο κ. Τσακόπουλος τέλος, επεσήμανε πως τα καταστήματα θα ανοίξουν στις 8 και οι τιμές των εκπτώσεων θα είναι κάτι περισσότερο από δελεαστικές καθώς θα ξεκινούν από 50% ενώ θα υπάρχει και ένα 20% έκπτωσης, ακόμη και σε νέες παραλαβές.
 

Leave a Reply