ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ένα σκίτσο με πολλά μηνύματα κ.ά.

0

 

 


 

αλλα λογια

 

%ce%b8%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%83%ce%b7%cf%82-%cf%80%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b5%cf%82Του Θανάση  Παντέ

ΕΦΕΥΓΕ ο Αύγουστος όταν ο φοβερά εύστοχος Κώστας Μητρόπουλος είχε φτιάξει το σκίτσο που βλέπετε και είχε δημοσιεύσει στο «Βήμα». 

ΕΝΑ ΜΗΝΑ αργότερα καθώς ο Σεπτέμβρης ολοκληρώνεται, το σκίτσο του Μητρόπουλου έχει ήδη αρχίσει να επιβεβαιώνεται από τους φορολογούμενους που βρίσκονται ήδη εκτεθειμένοι σε δυσβάστακτα φορολογικά βάρη που τους έχουν στραγγίξει τα τελευταία χρόνια. 

ΘΙΓΕΙ πολλά ζητήματα το σκίτσο, αλλά η κυβέρνηση δεν απαντά σε αυτά ή ακόμα χειρότερα δίνει τις δικές της απαντήσεις που δε γίνονται βεβαίως πιστευτές. 

ΕΚΕΙΝΟ που έχει σημασία είναι πως καθημερινότητα των πολιτών γίνεται ολοένα και δυσκολότερη και τα βάρη πάνω τους να συσσωρεύονται ενώ τρέχει και η νέα αξιολόγηση με τα νέα προαπαιτούμενα να λειτουργούν ως απειλές. 

Ο ΣΤΟΧΟΣ για είσπραξη 2 δισ. ευρώ ως το τέλος του χρόνου ενώ είναι αναγκαίος, δεν μοιάζει να είναι εφικτός και μη γελιόμαστε. 

ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ άλλο «ξύγκι» από τις… «μύγες» φιλτάτοι!!! 

***

ΜΕΣΑ σε όλα τα ζόρια, προέκυψαν και εκείνα για το μάθημα των θρησκευτικών που απειλεί να είναι σοβαρότερο απ’ ότι εξαρχής φάνηκε να είναι. 

ΑΥΤΟ που τώρα έλειπε είναι μια αντιπαράθεση μεταξύ Κράτους και Εκκλησίας. 

ΟΙ ΥΨΗΛΟΙ τόνοι με χροιά απειλής μάλιστα, σε τίποτε δεν ωφελούν ούτε μπορεί να γίνεται επένδυση σ’ αυτούς για λόγους σκοπιμότητας. Θα  επανέλθουμε. 

***

ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ενδιαφέρον το μήνυμα των ΑΝ.ΖΑ. για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού χθες.

ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ του Σχολείου Τουρισμού Καλαμάτας επισήμαναν γι’ άλλη μια φορά τις δυνατότητες της Μεσσηνίας για τουριστική ανάπτυξη.

 ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ βέβαια να βγουν όσο πιο γρήγορα γίνεται οι παρωπίδες που έχουν απομείνει. 

 

 

 

Leave a Reply