ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΧΑΡ. ΤΣΑΜΟΥΛΗ

0

 

 

 


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΧΑΡ. ΤΣΑΜΟΥΛΗ ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΑΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ

 

Στους δεκάδες συγγενείς και εκατοντάδες φίλους που τηλεφωνικά, διαδικτυακά και με πολλαπλά μηνύματα μας απέστειλαν τα συλλυπητήριά τους, καθώς και όλους όσοι μας συμπαραστάθηκαν με την παρουσία τους, κατά την Εξόδιο Ακολουθία και την ταφή στην Αυλώνα, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΨΥΧΑ. 

Ευχόμαστε σε όλους και στον καθένα ξεχωριστά να έχουν δύναμη, υγεία και αισιοδοξία για την αντιμετώπιση των δύσκολων καταστάσεων της ζωής, η οποία δοκιμάζεται σκληρά στη χώρα μας, από την βαθιά κρίση επί επτά και πλέον χρόνια. 

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε:

  • Τον παπα Δημήτρη Λιακόπουλο για την δημόσια αναγνώριση της προσφοράς του εκλιπόντος στην εκκλησία και όχι μόνο, καθώς και τα λόγια παρηγοριάς για την οικογένεια.
  • Τον αγαπητό φίλο Αμβρόσιο Καρατζά για το εύστοχο σκανάρισμα της πολύμοχθης και πολυκύμαντη ζωής και της συνεπούς και έντιμης ενασχόλησης του Χαρ. Τσαμούλη, με τα δημόσια πράγματα του χωριού. Μάλιστα οι ιστορικές αναφορές στη συνεισφορά της οικογένειάς μας στους εθνικούς αγώνες για την ελευθερία και τη δημοκρατία, ήταν το καλύτερο κατευόδιο για τον σεμνό, αξιοπρεπή, έντιμο και μπεσαλή αγωνιστή της ζωής, Χαράλαμπο Αθ. Τσαμούλη. Ενας συγκινητικός και πηγαίος ύστατος χαιρετισμός, βάλσαμο για την ψυχή του εκλιπόντος, παρηγοριάς αλλά και υπερηφάνειας για όλη του την οικογένεια. 

 

Η ΣΥΖΥΓΟΣ: Ολυμπία

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ: Γιαννούλα Χα Δημ. Λαμπρόπουλου, Θανάσης, Παναγιώτης και Βάσω, Βασίλης και Βίκυ

Η ΑΔΕΛΦΗ: Ντίνα Χα Σωτ. Γουναροπουλου

ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ – ΤΑ ΔΙΣΕΓΓΟΝΑ – ΤΑ ΑΝΙΨΙΑ ΚΑΙ  ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ

Leave a Reply