ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

42 συλλήψεις στην Πελοπόννησο μετά από ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις

0

 


 

42 ΑΤΟΜΑ (6 στη Μεσσηνία) συνελήφθησαν, 125 προσήχθησαν, ενώ έγινε έλεγχος σε 1.004, στο πλαίσιο αστυνομικών επιχειρήσεων για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι 687 οχήματα, όπου βεβαιώθηκαν συνολικά 368 παραβάσεις, ενώ εξιχνιάστηκαν, μία περίπτωση κλοπής σε αποθήκη ημεδαπού στη Λακωνία και μία περίπτωση κλοπής ποδηλάτου στη  Μεσσηνία.
Οι ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν από 27 έως και 30 Σεπτεμβρίου, στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Κορινθίας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας, ενώ οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από τις κατά τόπους Διευθύνσεις Αστυνομίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά 366 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και δύο παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, ενώ κατασχέθηκε ποσότητα λαθραίου καπνού, συνολικού βάρους 369 γραμμαρίων, στη Μεσσηνία.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.
Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν τόσο στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, όσο και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

85 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply