ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κατσίβελας: Με 80.000 δεν γίνεται αποκατάσταση ζημιών στην Τριφυλία

0

 

 

 


Την πλήρη απογοήτευση των πολιτών της Τριφυλίας για τα ελάχιστα «ψίχουλα» που χορηγεί στο Δήμο η κυβέρνηση, μόλις 80.000 ευρώ, για αποκατάσταση των ζημιών από τη θεομηνία της 7ης Σεπτεμβρίου, εκφράζει με δήλωσή του ο δήμαρχος Παναγιώτης Κατσίβελας. Στη δήλωσή ο δήμαρχος αναφέρει: 

«Απ’ ότι καλά γνωρίζετε μας ανακοινώθηκε η κρατική ενίσχυση για την αποκατάσταση των ζημιών στο Δήμο Τριφυλίας. Νομίζω ότι όποιος σοβαρός άνθρωπος ακούσει ότι ο Δήμος Τριφυλίας πιστώνεται με 80.000 ευρώ για την αποκατάσταση των… υποδομών που έχει να κάνει με τη Θεομηνία του Σεπτεμβρίου δεν ξέρω πως θα συναισθάνεται αν θα γελάει ή θα κλαίει.

Δεν θέλω να πω τα προσωπικά μου συναισθήματα αλλά οφείλω να κοινοποιήσω τα συναισθήματα των πολιτών της Τριφυλίας.

Είναι πλήρης η απογοήτευση και νομίζω ότι έχουμε φτάσει πλέον στα όρια της προσβολής διότι όταν υπάρχει μια καταστροφή περιμένεις στους ανθρώπους που ‘χουνε καταστραφεί ή στις δομές που έχουνε καταστραφεί την αρωγή. Αυτό πλέον καθίσταται προσβολή. Ας είναι έτσι τα πράγματα.

Ο Δήμος Τριφυλίας θα συνεχίσει με ό,τι δυνάμεις έχει να συνεχίζει να λειτουργεί και ν’ αποκαθίσταται. Πλέον το κράτος τη μόνη μορφή που έχει στο δήμο Τριφυλίας δεν είναι παρά μόνο ένας φοροεισπράκτης κι εμείς αυτό έχουμε να κάνουμε μ’ αυτό θα συνεχίσουμε. Να ξέρουν οι πολίτες ότι θα προσπαθήσουμε και θα καταφέρουμε με ίδιες δυνάμεις και με ίδιους πόρους ν’ ανταποκριθούμε στις ανάγκες που υπάρχουνε.

 

Αλλά η κοροϊδία αυτή πρέπει κάποια στιγμή να τελειώνει»

Leave a Reply