ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

συλλήψεις στην Καλαμάτα για “φρουτάκια”

0

 

 

 


 

Συνελήφθησαν, χθες  το μεσημέρι, στην Καλαμάτα , από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, έξι  ημεδαποί, πέντε άντρες ηλικίας 43, 43, 47, 48 και 59 ετών, αντίστοιχα και μία 29χρονη, για παράνομα τυχερά παιχνίδια.

 Χθες το μεσημέρι, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου κατελήφθη ο 59χρονος προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος και η 29χρονη υπάλληλος του καταστήματος, να έχουν εγκαταστήσει και να λειτουργούν τέσσερις  ηλεκτρονικούς υπολογιστές, με το παράνομο τυχερό παιχνίδι «Φρουτάκια», τη διεξαγωγή του οποίου είχαν επιτρέψει στους δύο  43χρονους, στον 47χρονο και στον 48χρονο.

Κατά τον έλεγχο κατασχέθηκαν πέντε  ηλεκτρονικοί υπολογιστές, καθώς και το χρηματικό ποσό των 393 ευρώ, ως προερχόμενο από την τέλεση αξιόποινων πράξεων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ αναζητείται ο  57χρονος ημεδαπός, ιδιοκτήτης του καταστήματος.

 

127 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply