ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εκδρομές για την κηδεία Παττακού και τις εκλογές στο Σύλλογο Αυλωνιτών Τριφυλίας στην Αθήνα!

0

 

 

 


 

ΟΛΑ τάχουμε ακούσει και δει σ’ αυτή τη χώρα! Όμως εκδρομές για κηδείες και ψηφοφορίες σε Σύλλογο Μεσσηνιακού χωριού πρώτη φορά!

  • ΕΚΔΡΟΜΗ για την κηδεία ενός εκ των πρωτεργατών της Χούντας, του Στυλιανού Παττακού, οργανώνει ο Καλαματιανός φίλος του Λυκούργος Γαϊτανάρος. Εξέδωσε μάλιστα ανακοίνωση, όπου σημειώνει ότι όποιος επιθυμεί να μεταβεί στην Κρήτη, συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο, για την κηδεία να επικοινωνεί με τον ίδιο, προφανώς για τις λεπτομέρειες.
  • ΜΕ ΜΙΑ «έκτακτη ανακοίνωση» στο F/B, μερικές ημέρες μετά την έκδοση της πρόσκλησης για τη Γ. Σ., η «Πρόεδρος Δήμητρα» του Συλλόγου Αυλωνιτών, που σύμφωνα με την οποία έχει τόσο πολύ απαξιωθεί, σε σημείο συζήτησης ακόμη και για τη συνέχεια της ύπαρξης λειτουργίας του, οργανώνει κι αυτή εκδρομή

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ στο F/B στο «έκτακτο ανακοινωθέν» της «Προέδρου Δήμητρας»:

«ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ τις δύσκολες οικονομικές καταστάσεις, αλλά και την απόσταση που θα χρειαστεί να διανύσετε το απερχόμενο Δ. Σ. αποφάσισε να ναυλώσει λεωφορείο όπου θα σας μεταφέρει από και προς την Αυλώνα με προορισμό τα γραφεία του Συλλόγου».

  • ΝΕΟΙ ΚΑΙΡΟΙ, παλιά ήθη, τόσο παλιά που είχαμε ξεχάσει ότι υπάρχουν ακόμη και στο ελληνικό πολιτικό λεξιλόγιο! Μεταφορά ψηφοφόρων(!!!) και μάλιστα για ένα Σύλλογο, όπου η πρόεδρός του θέτει θέμα συζήτησης για την ύπαρξη και λειτουργία του!

ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ όμως την άλλη Δευτέρα για την «παρέα» που διέλυσε το Σύλλογο και όσους σε Αθήνα και Αυλώνα παίζουν αυτά τα διχαστικά παιχνίδια χωρίζοντας τους Αυλωνίτες σε «δικούς τους» και στους «άλλους»!

 

Θ. Τ.

Leave a Reply