ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σαμαράς και Τσίπρας μας «απογειώνουν» και ο Κατρούγκαλος μας εκτοξεύει! Ελεος ρε…

0

 

 

 

 


 

 

 

katrougalosΑπογείωση ο ένας, απογείωση και ο άλλος, τελικά που βρίσκεται τώρα η Ελλάδα; Μάλλον είμαστε χαμένοι στη… μετάφραση της «απογείωσης» που υποσχόταν ο Σαμαράς το 2014 και ο Τσίπρας το 2016!

Πειράζει που εγώ προτιμώ την «εκτόξευση» του Μεσσήνιου υπουργού Γιώργου Κατρούγκαλου; Έλεος ρε…

Και αυτό γιατί σε μια πτήση η απογείωση είναι, λένε οι ειδικοί, το δυσκολότερο, άσε που όσο ταραχώδης είναι τόσο πιο κοντά βρισκόμαστε σε μια… ανώμαλη προσγείωση! Ενώ με την «εκτόξευση» πατάς το κουμπί κι… έφυγες με τη μία γι’ άλλους γαλαξίες!!!

Με όρους πολιτικής η προσγείωση στην πραγματικότητα φαίνεται ότι στην Ελλάδα είναι πολυτέλεια γιατί οι κερδισμένοι πολιτικοί σε απογειώνουν με τα ψέματα και αν κάτι δεν πάει καλά και …γυρίσεις πίσω σε «εκτοξεύουν» για να εκραγείς εκεί ψηλά στο διάστημα!!!

Γι’ αυτούς (τους πολιτικούς) που καιροσκοπούν και κερδοσκοπούν από την πολιτική είναι αδιάφορο αν πας στον παράδεισο ή στην κόλαση!

Έτσι κι αλλιώς γνωρίζουν ότι άμα σε… στείλουν «συνάντηση» στο μέλλον δεν θα υπάρξει!!!

Εκεί ακριβώς βρισκόμαστε τώρα! Ο Τσίπρας στο… δρόμο που χάραξε ο Μεσσήνιος πρωθυπουργός! Νοσεί βαρύτατα από το «σύνδρομο Σαμαρά», όπως πρόσφατα ανέφερε ο Μεσσήνιος πανεπιστημιακός, συγγραφέας και αναλυτής Κώστας Βεργόπουλος. Οπότε αναπότρεπτα θα έχει την ίδια κατάληξη και να ετοιμάζεται ο επόμενος!!! Ζητούμενο παραμένει κατά πόσο θα υπάρξει για την Ελλάδα «επόμενη ημέρα». Και τι θα είναι αυτή: Επίγειος παράδεισος ή δαντική κόλαση!!!

Για το πρώτο χλωμό το βλέπω, το δεύτερο μας ταιριάζει καλύτερα γιατί είμαστε επιρρεπείς στα… κολασμένα! Άλλωστε καθημερινά θα ακούτε τη ρήση (για καλό ή για κακό): Έγινε της κολάσεως…
ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΑΜΟΥΛΗΣ

205 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply