Η Γκόλφω έναντι των… άλλων!

 

 

 


αλλα λογια

 

PANTESΤΟΥ Θανάση  Παντέ

ΝΑ ΤΗ ΠΑΛΙ η θέα να ’χει σκύψει και να περιμένει τους θαυμαστές της!!! 

ΝΑ ΤΗ ΛΟΙΠΟΝ η θεά Γκόλφω όπως έκανε εντυπωσιακά την εμφάνισή της στις παραΦΩΝΗες την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου προκαλώντας θύελλα ενθουσιασμού. 

ΚΑΙ δικαιολογημένα βέβαια, αφού η στάση που είχε πάρει μόνο ενθουσιασμό θα μπορούσε να προκαλέσει. 

ΓΙΑΤΙ η Γκόλφω πήρε τη συγκεκριμένη στάση εύκολα το αντιλαμβάνεται κανείς και ιδιαίτερα οι ένθερμοι θαυμαστές της που είναι περισσότεροι πέρα από κάθε πρόβλεψη. 

***

ΚΙ ΕΝΩ η Γκόλφω είχε σκύψει και ανέμενε επισκέψεις, η «Μπουκαδούρα» ως πολιτιστικό στέκι πραγματοποιούσε μια ακόμα ενδιαφέρουσα εκδήλωση, αυτή τη φορά με αφορμή την επέτειο της γέννησης του Λεωνίδα Κύρκου, ενώ ανακοίνωνε και άλλη εκδήλωση για σήμερα στις 7 μ.μ. για τη διδασκαλία των θρησκευτικών στο σχολείο και καλεσμένο ομιλητή τον θεολόγο Μάριο Μπέγζο και μαζί του για εποικοδομητική παρουσίαση απόψεων, ο επίσης θεολόγος Ιωάννης Μπουγάς με συντονιστή τον εκπαιδευτικό Μάριο Αθανασόπουλο. 

ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ της εκδήλωσης έχει ο συνήθης ύποπτος Σωτήρη Θεοδωρόπουλος, που κατάφερε να έχει στο πάνελ δύο Μάριους και μπράβο του. 

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ τη θεά Γκόλφω δεν παίρνω όρκο ότι  θα δώσει το παρών. 

Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ πάντως προβλέπεται άκρως ενδιαφέρουσα καθώς οι πανελίστες έχουν απόψεις και αν υπάρχουν και αντιρρησίες στο ακροατήριο, ακόμα καλύτερα. 

***

ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ οι μέρες για την ανακήρυξη της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το 2021 και το γραφείο υποψηφιότητας Καλαμάτα21 έχει φουλάρει για τα καλά για την επίτευξη του στόχου στην τελική παρουσίαση αρχές Νοεμβρίου, διεκδικώντας τον επίζηλο τίτλο, που αν τελικά προκύψει θα αλλάξει πολλά και με ριζικό τρόπο στη ζωή της πόλης, είτε συμφωνούμε είτε διαφωνούμε. 

ΑΓΝΩΣΤΗ πάντως μέχρι στιγμής παραμένει η θέση που θα κρατήσει η Γκόλφω, αν και μάλλον θα είναι στην ίδια στάση με αυτή της φωτογραφίας σε οποιοδήποτε αποτέλεσμα. 

***

«ΣΤΟ ΚΥΜΑ» και εν όψει της χειμερινής περιόδου το ωράριο λειτουργίας θα είναι από πρωίας μέχρι τις 8 το βράδυ. 

ΩΡΑΡΙΟ με το οποίο η Γκόλφω δεν έχει καμία αντίρρηση αφού φεύγοντας από το «κύμα» θα πηγαίνει στο «Da Luz» για να συναντήσει τον Γαμπρουλίνη αλλά αυτή είναι μια άλλη ιστορία βέβαια.

 

 

57 Συνολικές προβολές, 4 Σήμερα

Leave a Reply