ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

 


Κλήρωσε για τους πέντε ομίλους

του Παιδικού Πρωταθλήματος

Έγινε νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας η κλήρωση του Παιδικού πρωταθλήματος, η έναρξη των αγώνων του οποίου ορίζεται για τις  22 Οκτωβρίου 2016. Στο πρωτάθλημα έχουν δικαίωμα συμμετοχής  ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί τα έτη 2001- 2002 και 2003.

Σύμφωνα με την προκήρυξη, τα σωματεία που συμμετέχουν στο Παιδικό Πρωτάθλημα μπορούν να δανείζονται ποδοσφαιριστές από άλλα σωματεία που δεν δηλώνουν συμμετοχή στο Πρωτάθλημα αυτό. (Το ίδιο θα ισχύσει και για το Προπαιδικό Πρωτάθλημα). Κάθε σωματείο δύναται να δανείζεται μέχρι οκτώ (8) ποδοσφαιριστές από άλλα σωματεία.

Τα σωματεία που θα έχουν δανεικούς ποδοσφαιριστές πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος πρέπει να καταθέσουν στην ΕΠΣ Μεσσηνίας ξεχωριστή κατάσταση των ποδοσφαιριστών που θα αγωνίζονται ως δανεικοί, η οποία θα σφραγίζεται και θα παραδίδεται στο σωματείο, αντίγραφο της οποίας θα παραμένει στο αρχείο της ΕΠΣΜ (βλέπε υπόδειγμα 1) μαζί με υπεύθυνη δήλωση του σωματείου στο οποίο ανήκει ο ποδοσφαιριστής ότι του επιτρέπει να αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού καθώς και υπεύθυνη δήλωση του κηδεμόνα του ποδοσφαιριστή ότι συναινεί στο δανεισμό. Μετά την έναρξη του πρωταθλήματος δεν επιτρέπεται καμία αλλαγή, αφαίρεση ή προσθήκη στην κατάσταση που έχει κατατεθεί στην ΕΠΣΜ. Κάθε ποδοσφαιριστής μπορεί να αγωνισθεί με τη μορφή δανεισμού μόνο σε ένα σωματείο. Ποδοσφαιριστής που έχει δοθεί με τη μορφή δανεισμού δεν μπορεί να αγωνίζεται κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος και στην ομάδα που έχει δελτίο.

Ομάδα που θα υποπέσει στο παράπτωμα της πλαστοπροσωπίας για πρώτη φορά θα επιβαρύνεται με τα έξοδα των αγώνων  της (Γιατρός- Διαιτησία) για όλη την περίοδο. Ομάδα που θα υποπέσει στο παράπτωμα της πλαστοπροσωπίας για δεύτερη φορά θα αποβάλλεται από το πρωτάθλημα με όλες τις συνέπειες που προβλέπονται (Υποβιβασμός ομάδος Α΄ και Α1΄  Κατηγορίας εάν δεν συμμετέχει και σε άλλο πρωτάθλημα υποδομής)  (Προπαιδικό).

Τα ζευγάρια της 1ης αγωνιστικής που ανέδειξε η κληρωτίδα

1ος όμιλος – 1η Αγωνιστική

ΑΣ Δαναός – Πράσινα Πουλιά

Π.Σ. Η Καλαμάτα – Δόξα Καλαμάτας

Αίαντας Καλαμάτας – Ολυμπιακός Καλαμάτας

2ος όμιλος – 1η Αγωνιστική

Ηρακλής Καλαμάτας – Α.Ο. Φαραί

Α.Ο. Πατίστα – Μεσσηνιακός Γ.Σ.

Α.Ε. Μάνης – Απόλλων Καλαμάτας

3ος όμιλος – 1η Αγωνιστική

Αστ. Μικρομάνης – Α.Ο. Σπερχογείας

Α.Σ. Ανδρούσας – Α.Ο. Ασπρόχωμα

Αστέρας Αρφαρών – Εθνικός Μελιγαλά

4ος όμιλος – 1η Αγωνιστική

Τσικλητήρας Πύλου – Ακαδημία Πάμισος Μεσσήνης

Χανδριναϊκός Π.Σ. – Ακρίτας Κορώνης

Ρεπό: Απόλλων Πεταλιδίου

5ος όμιλος – 1η Αγωνιστική

Τέλος Άγρας – Α.Ο. Μιλτιάδης

Εράνη Φιλιατρών – Α.Ο. Κυπαρισσίας

 

36 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply