ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο θρίαμβος της συλλογικότητας

0

 

 


αλλα λογια

 

PANTESΤου Θανάση  Παντέ

ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ του 1ου Ancient Messene Open που πραγματοποιήθηκε από 6 έως και 9 Οκτωβρίου στο Buca Beach στην Ανάληψη Μεσσήνης, αξίζει να επισημάνουμε τα σημαντικά οφέλη που προέκυψαν όχι μόνο σε αθλητικό αλλά και τουριστικό επίπεδο πρωτίστως με τη συμμετοχή των Ατόμων με ειδικές ανάγκες στους αγώνες τένις με αμαξίδιο που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του εμπνευστή του τουρνουά Γιώργου Λαζαρίδη.

ΓΙΑΤΙ τα άτομα που ήρθαν στη Μεσσηνία και έλαβαν μέρος στο τουρνουά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και την περιοχή και να γοητευθούν από αυτήν, αρκετοί μάλιστα από τους συμμετέχοντες έδειξαν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους να ξανάρθουν αυτή τη φορά για διακοπές.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ όλα αυτά είναι θετικά και δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα.

ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ που ο Γιώργος Λαζαρίδηςε  οραματίστηκε και υλοποίησε με τη βοήθεια φίλων και συνεργατών είναι σημαντικότατο και δείχνει την αξία της συλλογικότητας στο έπακρο.

ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ και φίλοι που συνέδραμαν με την προσφορά τους έμπρακτα στην υλοποίηση της πρωτοβουλίας του Γιώργου Λαζαρίδη είναι κι αυτοί όπως και ο ίδιος άξιοι συγχαρητηρίων.

ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ επίσης η συμβολή των χορηγών και βεβαίως ανεκτίμητη ενώ αξίζει να επισημανθεί η χορηγική συμβολή του ΚΤΕΛ Χανίων –Ρεθύμνου, που αν και μη έχοντας καμία σχέση με την περιοχή της Μεσσηνίας, αποφάσισαν οι άνθρωποι του ΚΤΕλ να συνεισφέρουν στη διοργάνωση του τουρνουά και μπράβο τους.

ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ασχολούμαι με αυτό το θέμα, είναι γιατί θεωρώ πως αξίζει να τονίζουμε και να ενθαρρύνουμε τις προσπάθειες που έχουν συλλογικό χαρακτήρα.

ΓΙΑΤΙ το τουρνουά της Μεσσήνης μπορεί να ήταν ένα όνειρο ζωής του Γιώργου Λαζαρίδη αλλά η πραγματοποίησή του οφείλεται κατά πολύ στην καθοριστική συμβολή όσων ενθάρρυναν και στήριξαν τον Γιώργο στο να το κάνει πραγματικότητα.

Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ του 1ου τουρνουά τένις με αμαξίδιο στη Μεσσηνία έβαλε εκ των πραγμάτων ψηλά των πήχυ των απαιτήσεων και αυτό το γνωρίζει καλά ο Γιώργος, ο οποίος ως ανήσυχος και δραστήριος που είναι, δεν εφησυχάζει, αλλά ήδη αρχίζει να σχεδιάζει το επόμενο τουρνουά χωρίς βέβαια να παραλείπει τις υπόλοιπες αγωνιστικές του υποχρεώσεις, εντός και εκτός Ελλάδος.

ΑΥΤΑ για σήμερα λοιπόν και ραντεβού στο αμφιθέατρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος», όπου από χθες το βράδυ πραγματοποιείται το 29ο συνέδριο της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και υγιαίνετε φίλτατοι αναγνώστες.

 

Leave a Reply