ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Που πάει η Γκόλφω όταν τρέχει και άλλες ιστορίες…

0

 

 


αλλα λογια

 

PANTESΤου Θανάση  Παντέ

ΓΙΑ ΠΟΥ το ’βαλε η Γκόλφω και που τρέχει να φτάσει; 

ΑΝΑΡΩΤΙΟΤΑΝ ο φιλοπερίεργος αναγνώστης που είχε δει τη λυγερόκορμη στη φωτογραφία που είχε δημοσιευτεί στις αθλητικές παραφωνίες στις 19 Οκτωβρίου. 

ΠΕΡΑΣΑΝ οι μέρες και απάντηση δεν δόθηκε, έτσι ο φιλοπερίεργος αναγνώστης επανήλθε και σήμερα θα του δοθεί η απάντηση για να του φύγει το μαράζι. 

Η ΓΚΟΛΦΩ ξαμολήθηκε στην παράλια των ονείρων της με κατεύθυνση το οίκημα που ήταν γιαπί και αχνά φαίνεται στο βάθος της φωτό. 

ΓΙΑΤΙ έτρεχε προς τα εκεί και τι επιδίωκε  να κάνει, αφήνεται στη φαντασία του καθενός να το υποψιαστεί βέβαια. 

ΤΟ ΜΟΝΟ σίγουρο είναι ότι προς αυτή την κατεύθυνση ποτέ δεν είχε πάει ντυμένη!!

***

ΓΥΡΙΣΕ ο Κλειδαράς Μεζεδολόγος από τις διακοπές του και ύστερα από λίγες μέρες προσαρμογής είναι πάλι στο κουρμπέτι, δραστήριος και ορεξάτος και με μεγαλόπνοα σχέδια για τη χειμερινή σεζόν που αργά-αργά ξεκινάει με το απαραίτητο φθινοπωρινό ενδιάμεσο διάστημα πάντως. 

ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ αυτό όμως ο Κλειδαράς Μεζεδολόγος θα ολοκληρώσει όλες τις απαραίτητες επαφές που χρειάζονται ώστε να κάνει αισθητή την παρουσία του το χειμώνα. 

ΚΑΙ βέβαια σχεδιάζει να δώσει το παρών και στο 5ο Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας που όμως δεν σκοπεύει να κάνει παρέμβαση, όπως αρχικά είχε «απειλήσει» ότι θα κάνει. 

ΔΕΝ θα κάνει παράβαση γιατί δεν χρειάζεται. Άλλωστε τα σχέδιά του είναι άλλα και θα ανακοινωθούν λίαν συντόμως, διαμηνύει προς κάθε κατεύθυνση και σε όσους τον ρωτούν. 

**

ΚΙ ΕΝΩ ο Κλειδαράς Μεζεδολόγος έχει μεγάλα σχέδια για τη χειμερινή περίοδο, σχέδια έχει και ο Πολ Κέρμπουρι Κέρβερος, άρτι αφιχθείς μάλιστα εκ Ναυπλίου όπου και σύντομα θα ξαναπάει για περαιτέρω διευθέτηση εκκρεμοτήτων. 

ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ σχέδια ωστόσο τα έχει ήδη εκπονήσει ο φοβερός Γαμπρουλίνης που ονειρεύεται ήδη ένα Da Luz και ως χειμερινό στέκι όπου θα συγκεντρώνονται εκτός από τους ποδοσφαιρομπασκετόφιλους και τα πιπίνια στα οποία ως γνωστόν, ο ίδιος είχε και έχει ιδιαίτερη προτίμηση. 

ΔΙΑΚΑΗΣ του πόθος βέβαια παραμένει και η θεά Γκόλφω, ιδιαίτερα όταν την βλέπει να τρέχει στις παραλίες ολόγυμνη με το αλαβάστρινο κορμί της να ακτινοβολεί ερωτικές υποσχέσεις.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και υγιαίνετε φίλτατοι αναγνώστες.

 

 

116 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply