ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

20+2 στη «Γενική Συνέλευση» του Συλλόγου Αυλωνιτών!…

0

 

 

 


 

ΤΕΛΙΚΑ δεν… μάσησαν οι Αυλωνίτες στις «προσφορές» για… εκδρομή σε τιμή ευκαιρίας στην Αθήνα προκειμένου να ψηφίσουν την «πρόεδρο Δήμητρα» και την παρέα της, ούτε τα παιδιά της Αυλώνας στο… «τυράκι» του bill cole να πάνε με 2-3 Ι.Χ. και 5-6 μεγάλους για να «παραλάβουν» το Σύλλογο με την… βοήθεια του παραιτηθέντα γραμματέα!!!

ΕΤΣΙ η χθεσινή «Γενική Συνέλευση» ήταν οριακή, όπως οριακή είναι και η κατάσταση στο Σύλλογο και κατά τη δική τους ομολογία!

ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ, πάντως, 20 μέλη(;) και δύο αυτοδιοικητικοί (ο δημοτικός σύμβουλος και ο πρόεδρος του χωριού) που πήγαν, προφανώς, για χαιρετισμό, αλλά μια και χρειαζόταν να φανεί μπούγιο… ψήφισαν κιόλας!

ΛΟΙΠΟΝ, για τρεις «πεντάδες» έγραφα τις προηγούμενες ημέρες, αλλά μετά από «γενικό προσκλητήριο» μαζεύτηκαν τέσσερις, εκ των οποίων 7 ήταν υποψήφιοι για να εκλεγούν 5 κι ένας επιλαχών!

ΜΕΓΑΑΑΛΗ, πράγματι επιτυχία! Πατέρας και κόρη, πατέρας γιοι και νύφη, δύο αδέλφια, δύο κουμπάροι, μέντορας και ηχολήπτης και δυο-τρεις «συμπεθέροι» υποψηφίων, μαζί με τους εαυτούς τους αποτέλεσαν Γ.Σ. (πολλοί από αυτούς δεν είχαν ξαναεμφανιστεί ποτέ στο Σύλλογο!!!) η οποία, άκουσον-άκουσον, ενέκρινε ψήφισμα (εκτός ημερήσιας διάταξης) για τη διάλυση της Επιτροπής, την οποία υποτίθεται ότι πριν ένα χρόνο είχε διαγράψει Γενική Συνέλευση!!!

ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ άσχετοι όλοι αυτοί που επιμένουν να μένουν γαντζωμένοι και να ορίζουν τις τύχες ενός ιστορικού συλλόγου, μεταχειριζόμενοι κάθε μέσο, τότε είναι και επικίνδυνοι!

Η ΧΘΕΣΙΝΗ πάντως υποτιθέμενη Γ.Σ., ακόμη και αν νομιμοποιείται ως τέτοια ήταν σκέτη παρωδία!

ΠΡΩΤΟΝ εξελέγη προεδρείο που ήταν και υποψήφιοι για το Δ.Σ., πράγμα ασυμβίβαστο με διάταξη του καταστατικού!

ΔΕΥΤΕΡΟΝ συγκροτήθηκε Γ.Σ. με 20+2, που σημαίνει ότι οι Αυλωνίτες που εξέφραζαν οι απερχόμενοι δεν ξεπερνούν τους 40, αφού για να υπάρχει απαρτία απαιτείται το 50%+1 των ταμειακώς εντάξει μελών! Τότε για ποια συντριπτική πλειοψηφία των Αυλωνιτών που επικροτεί τις επιλογές τους μιλάνε;

ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ κανείς πόσους λόγους ακυρότητας έχει η χθεσινή λεγόμενη Γ.Σ. που με συνοπτικές διαδικασίες αποφάσισε να συνεχιστεί η ξέφρενη πορεία στην κατηφόρα;…

ΑΥΤΑ προς το παρόν και εν αναμονή των ενεργειών του νέου Δ.Σ., τους ευχόμαστε καλή επιτυχία! Πρωτίστως δε να συνέλθουν και να επανέλθουν στη συλλογική νομιμότητα γιατί όπως ξαναγράψαμε και… στην Αθήνα υπάρχουν δικαστές!!!

ΘΑΝ. ΤΣΑΜΟΥΛΗΣ

1,208 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply