ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επιχείρηση «σκούπα» της Αστυνομίας στην Περιφέρεια με 48 συλλήψεις!

0

 

 

 


ΣΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

 

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ήταν μια ακόμη επιχείρηση «σκούπα» της Αστυνομίας, η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, σε αρκετές περιοχές της Περιφέρειας. Την επιχείρηση, διοργάνωσαν οι Αστυνομικές Διευθύνσεις Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα πάντα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου. Στη διάρκεια της επιχείρησης, διενεργήθησαν έλεγχοι σε 713 άτομα, εκ των οποίων πεντακόσια είκοσι εννέα 529 ήταν Έλληνες και 184 αλλοδαποί, καθώς και σε 610 οχήματα. 

Συνολικά συνελήφθησαν 48 άτομα, τα 12 από τα οποία στη Μεσσηνία για ναρκωτικά κλοπές και άλλες παραβάσεις, ενώ συνολικά έγιναν 112 προσαγωγές.
Παράλληλα, βεβαιώθηκαν και 270 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, 6 του Υγειονομικού Κανονισμού, 2 παραβάσεις της νομοθεσίας περί Εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων και 3 για στέρηση Αδείας Μουσικών Οργάνων, ενώ κατασχέθηκαν 29 ναρκωτικά δισκία, στην Αργολίδα και μικροποσότητα και τσιγαριλίκι κάνναβης, στην Αρκαδία και τη Λακωνία. Οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

 

 

Leave a Reply