ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις Κατσίβελα- Παπαθεοδοσίου για θέματα δημόσιας υγείας

0

 

 


ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

 

ΠΡΟΤΑΣΗ για διακομματική επιτροπή που θα αναδείξει το θέμα της μετακίνησης ιατρών στο Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας διατύπωσε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο αντιδήμαρχος Φιλιατρών Βασ. Παπαθεοδοσίου αλλά φαίνεται ότι ο δήμαρχος Τριφυλίας Παν. Κατσίβελας είχε διαφορετική γνώμη με αποτέλεσμα να μείνουν κάγκελο όσοι άκουσαν τους διαλόγους στην συνεδρίαση.

Την πρότασή του υπέβαλε ο αντιδήμαρχος Φιλιατρών και τομεάρχης υγείας στο Δήμο Βασ. Παπαθεοδοσίου, ο οποίος επέμεινε ότι πρέπει να γίνει μια συνάντηση σε θετικό κλίμα με τον αρμόδιο υπουργό κ. Πολάκη, προκειμένου να ενδυναμωθεί το Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας ώστε και τα Κέντρα Υγείας να έχουν λόγο αναβάθμισης στο μέλλον. Η πρόταση ήταν ουσιαστική είπε ο ίδιος, καθώς οι μετακινήσεις και αποσπάσεις ιατρών δημιουργεί θέμα στην ομαλή λειτουργία του ιδρύματος.

Ωστόσο εκ διαμέτρου αντίθετη ήταν η άποψη που εξέφρασε ο δήμαρχος Τριφυλίας Παν. Κατσίβελας, εκτιμώντας ότι ξαφνικά ο κ. Πολάκης απέκτησε ένα θαυμαστή στο Δήμο Τριφυλίας, παραπέμποντας το θέμα μετά τον επικείμενο ανασχηματισμό της Κυβέρνησης, αλλά δεσμεύτηκε ότι συνάντηση στο υπουργείο Υγείας μπορεί να γίνει όταν ο χρόνος είναι κατάλληλος…

 

Γ.Μπ.

 

97 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply