ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σε όλη την Ελλάδα δρούσε σπείρα απατεώνων με τροχαία

0

 

 

 


Ο αρχηγός της σπείρας βρίσκεται στη Βουλγαρία απ’ όπου κάνει τα τηλεφωνήματα 

Από τους Μολάους της Λακωνίας ως την Καλαμάτα, τη Σπάρτη και τη Νεάπολη, αλλά ακόμη και την Κω και την Καβάλα, είχε απλώσει τα «δίχτυα» του ένα ακόμη κύκλωμα Βουλγάρων απατεώνων που τηλεφωνούσαν σε ανυποψίαστους γονείς ζητώντας χρήματα για να μην μπλέξει το παιδί τους, που δήθεν προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα!

Ο αρχηγός της σπείρας βρίσκεται στη Βουλγαρία απ’ όπου κάνει τα τηλεφωνήματα παριστάνοντας τον αστυνομικό, ενώ συνεργοί του προσποιούνται τα παιδιά των θυμάτων. Στην Ελλάδα, όμως, βρίσκονταν ο 38χρονος βασικός συνεργός του που κατοικούσε στους Μολάους Λακωνίας και στρατολογούσε ομοεθνείς του για να εισπράττουν τα χρήματα. Από αυτούς, ένας 31χρονος συνελήφθη στην Καλαμάτα όταν μια 57χρονη παγίδεψε τη σπείρα.

Η γυναίκα κατάλαβε ότι αυτοί που της ζητούσαν 30.000 ευρώ για να αποφύγει ο γιος της τους νομικούς μπελάδες ήταν απατεώνες και ειδοποίησε την Ασφάλεια, ενώ ταυτόχρονα… παζάρευε με τους δράστες το ποσό που θα έδινε καταλήγοντας τελικά στα 5.000 ευρώ! Μόλις εμφανίστηκε ο 31χρονος για να πάρει τα χρήματα, συνελήφθη και αποκάλυψε το  όνομα και την διεύθυνση του 38χρονου συμπατριώτη του στους Μολάους, που τον πλήρωνε με 200 ως 300 ευρώ για κάθε «είσπραξη»! Το ποσό που έπαιρναν, το έστελναν με… ταξί στη Βουλγαρία ή τα πήγαιναν οι ίδιοι,α φού αφαιρούσαν την αμοιβή τους!

 

protothema.gr

71 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Accessibility
ΚΛΕΙΣΙΜΟ