ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Προκλητικότητα, επιπολαιότητα και προχειρότητα!

0

 

 


ΕΠΙΚΑΙΡΑ

 

tasiopoulosΤου ΓΙΑΝΝΗ ΤΑΣΣΙΟΠΟΥΛΟΥ

από pagenews.gr

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ πήγε σε έναν πυρηνικό πόλεμο, κρατώντας στα χέρια της “λιανοντούφεκα”! Αυτό δείχνει η απόφαση του ΣτΕ για το νόμο Παππά. Στη μητέρα των μαχών, στη μάχη κατά της διαπλοκής, όπως η ίδια διατυμπάνιζε, η κυβέρνηση πήγε απροετοίμαστη, θεωρώντας ότι με νταηλίκι, με φωνές και με τραγούδια θα επέβαλε τις απόψεις της.
Αναλύοντας όλη την τακτική της και το αποτέλεσμα που έφερε, οδηγούμεθα στο συμπέρασμα ότι η κυβέρνηση με επιπολαιότητα και προχειρότητα προσεγγίζει θέματα, τα οποία για την ίδια έχουν ύψιστη σημασία. Η προχειρότητα και η επιπολαιότητά της προκαλούν τρόμο σε κάθε σκεπτόμενο πολίτη. Προκαλούν τρόμο, γιατί ο κάθε πολίτης έχει το δικαίωμα να σκέφτεται ότι αν η κυβέρνηση δρα με τέτοιο τρόπο στα θέματα, τα οποία έχει ταυτίσει με την ύπαρξή της, πώς θα λειτουργεί με τα άλλα μεγάλα ζητήματα, που αφορούν τον τόπο.
Όλα αυτά έχουν να κάνουν με τη στρατηγική της κυβέρνησης, πριν την απόφαση του ΣτΕ. Αν μελετήσουμε τα όσα έχουν πει μέχρι τώρα οι υπουργοί της για την απόφαση του Δικαστηρίου, θα δούμε ότι η κυβέρνηση στο σύνολό της δεν έμαθε από το πάθημά της. Συνεχίζει με τον ίδιο προκλητικό, επιπόλαιο τρόπο να προσεγγίζει το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών. Καταγγέλλοντας τη Δικαιοσύνη, πιστεύει ότι θα δικαιολογήσει τις αποφάσεις της για τον τρόπο, με τον οποίο πήγε να βάλει τάξη στο τηλεοπτικό τοπίο!
Η τακτική της αυτή την σπρώχνει στην κοινωνική απομόνωση, της στερεί κάθε δυνατότητα επικοινωνίας, όχι μόνο με τις πολιτικές δυνάμεις, αλλά και με τους πολίτες, μία επικοινωνία, που την χρειάζεται περισσότερο από ποτέ όχι μόνο για να κερδίσει χρόνο, αλλά και για να μπορέσει να προστατευτεί από το “τσουνάμι”, το οποίο κινείται ήδη εναντίον της!

63 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Accessibility
ΚΛΕΙΣΙΜΟ