ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πάρε ό,τι θέλεις κατακτητή από μια χώρα που δεν ζει…

0

 

 

 Φίλες και φίλοι, μες στον Νοέμβριο υποδεχθείτε το “βαθύ” τουρκικό κράτος και μάλιστα το νέο κράτος του πολιτικού Ισλάμ που κυριαρχεί πλέον 100% στην γειτονική χώρα.

ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ  πουλά η τράπεζα Alpha Bank το ιστορικό για τη νεότερη ελληνική ιστορία, ξενοδοχείο “Χίλτον”.

Ο ΟΜΙΛΟΣ Dogus και το συγκρότημα του Costa Navarino που πλέον ελέγχεται και αυτό από ξένα κεφάλαια, θα είναι οι νέοι ιδιοκτήτες. 

Ο ΟΜΙΛΟΣ Dogus πέρα από την στενή προσωπική σχέση του ιδιοκτήτη του Φ.Σαχένκ με τον Τούρκο πρόεδρο Ρ.Τ.Ερντογάν μετέχει και στο Μετοχικό του τουρκικού Στρατού!

ΜΕΣΩ του ΜΤΣ της γειτονικής χώρας, άλλωστε πέτυχε να γιγαντωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα στην γειτονική χώρα, αφού το τουρκικό Μετοχικό Ταμείο Στρατού, ελέγχει τεράστιες εκτάσεις και χιλιάδες ακίνητα, έχοντας ταυτοχρόνως ατελείωτη ρευστότητα:

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ένα προϊόν που αγοράζεται στην γειτονική χώρα, ένα ποσοστό του καταλήγει στο ΜΤΣ!

ΚΑΝΕΝΑΣ «πολυθρονάκιας»  δεν φαίνεται να έχει λάβει στην Ελλάδα τα μηνύματα από το αιματηρό τουρκικό πραξικόπημα και την εξίσου αιματηρή καταστολή του. Και το τι θα αντιμετωπίσει η χώρα σε σύντομο χρονικό διάστημα…

ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΗ η χώρα σε ελεύθερη πτώση εδώ και καιρό και έχοντας απολέσει την εθνική της κυριαρχία μέσα από μια διαδικασία που ελάχιστα διαφέρει επί της ουσίας ως προς τα αποτελέσματά της από την ήττα και την Κατοχή του 1941-1944, πλέον υφίσταται λεηλασία από επιχειρήσεις της, κατά τεκμήριο, “μη φιλικής” χώρας στα ανατολικά της.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΜΕ “εχθρικής” γιατί η Τουρκία δεν αντιμετωπίζει πλέον την Ελλάδα ως “εχθρική” χώρα. Την αντιμετωπίζει ως “ενδοχώρα” και “δορυφόρο εν αναμονή”.

ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ Dogus υπάρχουν φυσικά και ισλαμικά κεφάλαια από την γνωστή ομάδα “σκληρών” ισλαμικών χωρών από αυτές που χρηματοδοτούν την “αραβική άνοιξη” σε Λιβύη και Συρία με όλα τα γνωστά ολέθρια αποτελέσματα. Π.χ. στον Αστέρα Βουλιαγμένης που επίσης απέκτησε ο τουρκικός όμιλος.

ΜΕ ΑΝΤΙΤΙΜΟ κάτι λιγότερο από 400 εκατ. ευρώ, το σχήμα της AGC στο οποίο συμμετέχουν περί τα 20 επενδυτικά funds από τις σκληρές σουνιτικές ισλαμικές χώρες της Μέσης Ανατολής, όπως το Κατάρ, το Αμπού Ντάμπι, το Κουβέϊτ κλπ με επικεφαλής τον τουρκικό όμιλο Dogus.

Ο ΙΣΧΥΡΟΣ άνδρας του ομίλου Dogus, δέχτηκε δημόσια τα συγχαρητήρια από τον Τούρκο πρωθυπουργό Ρ.Τ.Ερντογάν σε εκδήλωση, όπου, μεταξύ άλλων, ανακοίνωσε την αγορά των ελληνικών ιδιωτικών λιμανιών (μαρίνων).

ΠΡΑΚΤΙΚΑ η τουρκική ΜΙΤ θα έχει πλέον προσβάσεις στην ελληνική κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή μέσω του ελέγχου του Αστέρα, που ούτε καν ονειρευόταν…

ΣΥΜΦΩΝΑ με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσαν το ΤΑΙΠΕΔ και η  Εθνική Τράπεζα που κάποτε είχε χρηματοδοτήσει τους αγώνες για να γίνει πράξη η Μεγάλη Ιδέα και τώρα ξεπουλά όσο όσο την εθνική περιουσία και το όργανο της ξένης κυριαρχία. 

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ Αlpha Bank επέλεξε ως προτιμητέο επενδυτή για το Hilton Αθηνών, κατά τη διαδικασία αξιολόγησης των δεσμευτικών προσφορών.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ πρόκειται για την Κοινοπραξία που απαρτίζεται από τις εταιρείες Τουριστικές Επιχειρήσεις Μεσσηνίας Α.Ε. (ΤΕΜΕΣ) -ιδιοκτήτρια της Costa Navarino στη Μεσσηνία (Οι Πύλιοι να μην απορήσουν αν δουν κάγκελα στο λιμάνι και την παραλία τους)  -και τη D-Marine Investments Holding B.V. με έδρα στο Άμστερνταμ-θυγατρική εταιρεία του τουρκικού ομίλου Dogus.

ΩΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ εταιρεία του ομίλου Dogus η D-Marine Investments Holding B.V. Η D.Marine σε συνεργασία με την Lamda Development, ελέγχει αυτή την στιγμή το 80% των ιδιωτικών μαρίνων-λιμανιών της χώρας.

Η ΕΘΝΙΚΗ ασφάλεια βρίσκεται υπό αμφισβήτηση, προκαλώντας εύλογο προβληματισμό ότι ραντάρ εμβέλειας 32 χλμ των μαρίνων, σαρώνουν τις περιοχές προσέγγισης και ελέγχουν την θαλάσσια κυκλοφορία  και βρίσκονται υπό την συνιδιοκτησία του τουρκικού ομίλου που μετέχει στο Μετοχικό Ταμείο του τουρκικού Στρατού.

ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ που πριν από μία δεκαετία, μόλις θα βρίσκονταν στην σφαίρα της πολιτικής-διπλωματικής φαντασίας, τώρα έγιναν πραγματικότητα.

ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ δεν αντιδρά. Ποιος είπε ότι οι λαοί δεν έχουν την τύχη που τους αξίζει;

ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ανακαινίσθηκε πλήρως το 2003, λόγω και των Ολυμπιακών Αγώνων προφανώς με χρήματα  του λαού μας.

ΚΑΤΑ τη διάρκεια των Αγώνων αποτέλεσε την επίσημη έδρα της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ με την ανακαίνιση προστέθηκαν στο ξενοδοχείο μια πτέρυγα 84 δωματίων, αίθουσες συνεδριάσεων και πολλαπλών χρήσεων, συνεδριακοί χώροι και ένα κέντρο ευεξίας, περίπου, 1.200 τ.μ.

Η ΜΟΝΑΔΑ αναπτύσσεται σε έκταση 16 χιλ. τ.μ., ενώ υφίσταται υπόλοιπο συντελεστή δόμησης, ο οποίος θα μπορεί να αξιοποιηθεί από τον επενδυτή.
Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ, ο Φώτης Π.,  γράφει  στο μήνυμα του. «Οι συμπλοκές ανάμεσα στα προσφυγόπουλα στα διάφορα hot spot ανά την Ελλάδα έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο.

ΣΟΒΑΡΑ επεισόδια που για μια ακόμη φορά έγινε προσπάθεια να υποβαθμιστούν, με τραυματίες σημειώθηκαν χθες το βράδυ στο hot spot στη Σούδα της Χίου, ανάμεσα σε Αφγανούς και Ιρακινούς.

ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ 2 λαθρομετανάστες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο τραυματισμένοι από μαχαίρι.

ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ηρέμησαν μετά την επέμβαση των ΜΑΤ που βρίσκονταν περιμετρικά του καταυλισμού.

ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ δυνάμεις παρέμειναν στην περιοχή καθόλη τη διάρκεια της νύχτας υπό τον φόβο νέων επεισοδίων.

ΕΠΙΣΗΣ χθες το βράδυ στη Μυτιλήνη για μια ακόμα φορά διαδήλωσαν ομάδες λαθρομεταναστών. Διαμαρτυρόμενοι για τον πολύμηνο εγκλωβισμό τους στο νησί και την καθυστέρηση της εξέτασης από τις αρμόδιες υπηρεσίες των αιτημάτων ασύλου που έχουν υποβάλει».

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ υγιέστατη και παραγωγική ημέρα και καλό σας μήνα!  Καλό σας μήνα με τους περισσότερους φορολογούμενους Έλληνες στα γκισέ των… γερμανών κατακτητών που περιμένουν να εισπράξουν εκτός από τον ζεστό ΦΠΑ άλλα 10 δισ. ευρώ φόρους μέχρι τέλος του χρόνου!

ΝΙΚΟΣ ΤΡΙΑΝΤΟΣ

Leave a Reply