ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μελετητής για το master plan του λιμανιού της Καλαμάτας

0

 

ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ, με το οποίο κατακυρώνεται ο διαγωνισμός για την επικαιροποίηση του master plan λιμένος Καλαμάτας, με τίτλο «Τεχνικές μελέτες των νέων έργων του προγραμματικού σχεδίου (master plan) του λιμένα Καλαμάτας», υπέγραψε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης.

Εκπρόσωποι της μειοδότριας κοινοπραξίας, στο προσεχές χρονικό διάστημα, θα επισκεφθούν την Καλαμάτα, προκειμένου να έχουν συνεργασία με το Δήμο και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, καθώς και με τους εμπλεκόμενους φορείς, προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία και να ξεκινήσουν την εργασία της.

Σημειώνεται πως η συνολική προεκτιμώμενη αμοιβή ανέρχεται σε 650.381 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ) και η διάρκεια της σύμβασης ή η συνολική προθεσμία εκτέλεσης είναι 24 μήνες από την υπογραφή του ιδιωτικού συμφωνητικού. Η μελέτη έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και η σύμβαση θα χρηματοδοτηθεί από τη ΣΑΜ 070.

Υπενθυμίζεται ότι αντικείμενο της μελέτης είναι αφενός η επικαιροποίηση του εγκεκριμένου προγραμματικού σχεδίου (master plan) του λιμένα Καλαμάτας και αφετέρου η εκπόνηση προμελέτης και οριστικής μελέτης λιμενικών έργων και οριστικής μελέτης και μελέτης εφαρμογής Η/Μ εγκαταστάσεων, η σύνταξη μελέτης ΣΑΥ – ΦΑΥ και η σύνταξη τευχών δημοπράτησης.

 

 

68 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply