ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

πέθανε ο Γιώργος Βασιλείου

0
Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο ο γνωστός ηθοποιός.
 Πέθανε το πρωί της Τετάρτης ο ηθοποιός Γιώργος Βασιλείου μετά από μακροχρόνια μάχη με τον καρκίνο. Ο 66χρόνος “έφυγε” στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν. 

Γεννημένος στις 21 Ιουνίου 1950 στη Λαμία, όπου και μεγάλωσε, εργάστηκε από μικρός σε διάφορες δουλειές, παράλληλα με το σχολείο. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Γιώργου Μπέλλου, από όπου και αποφοίτησε με άριστα.

Εργάστηκε δίπλα σε μεγάλα ονόματα του ελληνικού θεάτρου όπως: Θανάσης Βέγγος, Ρένα Βλαχοπούλου κ.ά.

Στις αρχές της δεκαετίας του 1990 και ύστερα από πολλές συμμετοχές σε θεατρικές παραστάσεις, βιντεοταινίες και τηλεόραση, γνώρισε τον Νίκο Φώσκολο, τον οποίο αποκαλεί από τότε δάσκαλο και ο οποίος του εμπιστεύτηκε σπουδαίους ρόλους, όπως αυτόν του Στάθη Θεοχάρη της καθημερινής σειράς «Καλημέρα Ζωή» (26-11-1993 έως 31-3-2006).

Στις εκλογές του 2004 εξελέγη βουλευτής με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Από το 2007, μετά το πέρας της βουλευτικής του ιδιότητας, έως και σήμερα, εργάζεται κατά καιρούς σε θέατρο και τηλεόραση.

Τον Νοέμβριο του 2011 ανακοίνωσε την προσχώρηση του στο κίνημα της Δημοκρατικής Συμμαχίας και την απόφασή του να πολιτευτεί στην εκλογική περιφέρεια της Β’ Πειραιώς.

Τα τελευταία 12 χρόνια διέμενε μόνιμα στη Σαλαμίνα με τη σύζυγό του.

91 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply