ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Και η Γκόλφω στο Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας

0

αλλα λογια

PANTESΤου Θανάση  Παντέ 

Έκανε τη μεγάλη κίνηση η θέα Γκόλφω και ποιος την πιάνει τώρα.

ΑΣ ΟΨΕΤΑΙ και το βλέμμα της βεβαίως, που όπως κατ’ επανάληψη έχει ειπωθεί, μόνο τυχαίο δεν είναι και σε αυτό οφείλονται όλες οι προ-σ-κλήσεις εκ μέρους της. 

Η ΓΚΟΛΦΩ έσκυψε και βέβαια δεν αρκέστηκε στο σκύψιμο ασφαλώς.

Η ΓΚΟΛΦΩ σκύβοντας έστειλε τα μηνύματά της προς τους ενδιαφερόμενους παραλήπτες και τα υπόλοιπα αφορούν τη φαντασία του καθενός πλέον. 

ΓΙ’ ΑΥΤΟ άλλωστε και ήταν ιδιαίτερης σημασίας η εμφάνισή της στο 5ο  Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας, αν και εκεί το έπαιξε σεμνή για τους δικούς της λόγους. 

ΠΑΡ’ ΟΛ’ ΑΥΤΑ η παρουσία της έκανε αίσθηση και έκαψε καρδιές τόσο δυνατά που τόνωσαν για τα καλά την αυτοπεποίθησή της. 

***

ΧΑΡΗ στη Γκόλφω θα έκανε την εμφάνισή του και ο Γαμπρουλίνης, ο οποίος είχε λάβει μήνυμά της στο Facebook, αλλά ας όψεται η κουφή αρραβωνιάρα του που τον πήρε είδηση και δεν τον άφησε να ξεμυτίσει από το καβούκι του, ούτε μέχρι το Da Luz.

ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΗΚΕ βέβαια η Γκόλφω που δεν είδε τον Γαμπρουλίνη στο Σχολείο Τουρισμού, ούτε για να χτυπήσει το κουδούνι, αλλά παρηγορήθηκε με τόσους γαμπρούς που είδε να κυκλοφορούν. 

ΔΕΝ ΗΤΑΝ όμως μόνο ο Γαμπρουλίνης που έλειψε από  το Σχολείο Τουρισμού, αφού έλειψαν και οι έτεροι του τρίο καμπαλέρος, ο Πωλ Κέρμπουρι και ο Κλειδαράς Μεζεδολόγος, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας πάντως και δικαιολογημένα έβαλε πάγο σε όλους ο κοντός γίγαντας Τάκης, που για άλλη μια φορά έκανε αισθητή την παρουσία του μαζί με τον σούπερμαν του Μεσσηνιακού τουρισμού Νίκο Ρούμπο, ο οποίος τυγχάνει και ο πλέον ταξιδεμένος ανά την υφήλιο τουριστάνθρωπος της Μεσσηνίας! 

ΥΣΤΕΡΑ απ’ όλ’ αυτά, εύκολα αντιλαμβάνεσθε φίλτατοι αναγνώστες ότι η Γκόλφω πέρασε καλά στο Σχολείο Τουρισμού και σκοπεύει να εμφανιστεί και στο επόμενο αναζητώντας γαμπρό.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και υγιαίνετε λοιπόν και καλά να περνάμε όλοι μας. 

 

 

Leave a Reply