ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στις κάλπες σήμερα οι έμποροι για τη νέα διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας

0

ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

 

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ευθεία των εκλογών με 16 συνολικά υποψήφιους για το νέο Δ.Σ. και εκπροσώπους για την Ομοσπονδία βρίσκεται ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας. Σήμερα από τις 2.30 το μεσημέρι ως τις 6.30 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας μετά την πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης που έγινε προχθές στον ίδιο χώρο.

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης όπου έγινε ο απολογισμός δράσης του απερχόμενου Δ.Σ. οι έμποροι έκαναν τοποθετήσεις και διάλογο για καυτά προβλήματα που ταλανίζουν το στεγασμένο εμπόριο με τρανή διαπίστωση ότι στα κοινά προβλήματα απαιτούνται κοινές δράσεις. Κύριος στόχος για το νέο Δ.Σ. θα είναι η εξωστρέφεια μέσα από εκδηλώσεις σε τοπικό επίπεδο, συμμετοχή στα συλλογικά όργανα της Ομοσπονδίας αλλά και αύξηση επισκεψιμότητας στην περιοχή που προσελκύει πλήθος κόσμου στη λευκή νύχτα, στις εκπτωτικές βραδιές και άλλα. Έμφαση δόθηκε στο θέμα της φορολογίας, των λαικών αγορών με το παραεμπόριο, τα έργα υποδομής που απουσιάζουν, η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και η τουριστική εξέλιξη του τόπου μας.

ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ

Προβληματισμός υπήρξε σε πολλά θέματα ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι υποψηφιότητα στο νέο Δ.Σ. δεν θέτει η απερχόμενη πρόεδρος Ειρήνη Θεοδωροπούλου που μίλησε για τα πεπραγμένα της διετούς θητείας, όσο και Παναγιώτης Καγιάφας που υπηρέτησε για 35 ολόκληρα χρόνια τον Σύλλογο και απέσπασε το θαυμασμό όλων. Η Συνέλευση ήταν μια από τις καλύτερες των τελευταίων ετών με τοποθετήσεις τόσο του Δημ. Αβδάλα, του Δημ. Τερζή, του Σπ. Χηνόπουλου, του πρώην προέδρου Παν. Παναγιωτόπουλου, όπου υποψήφιος θα είναι ο γιος του Άρης, για το Δ.Σ., της Δεσπ. Ασημακοπούλου κι άλλων εμπόρων για τα κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ Δ.Σ.

ΚΑΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Στην εκλογική διαδικασία υποψήφιοι είναι, σύμφωνα με την ανακοίνωση, αλφαβητικά οι: Αβδάλας Δημήτρης, Αναγνωστοπούλου Μαρία, Γκότσης Κωσταντίνος, Καπερώνης Γιώργος, Καραγιώργου Ελένη, Καρυτινός Δημήτρης, Κόντου Άννα, Λαμπρόπουλος Παναγιώτης, Μαντζούνη Κουρέτα Ελένη, Μπούκαλης Νικόλαος, Παναγιωτόπουλος Αριστομένης, Παναγιωτόπουλος Βασίλης, Σκορδίλη Κωσταντίνα, Τερζής Δημήτρης, Χηνόπουλος Σπυρίδων, Χρυσανθόπουλος Νικόλαος με τα μέλη να βάζουν μέχρι 7 σταυρούς.

Για την Ομοσπονδία είναι οι Αβδάλας Δημήτρης, Γκότσης Κωσταντίνος, Θεοδωροπούλου Χρύσα, Καρυτινός Δημήτρης, Σκορδίλη Κωνσταντίνα, Χρονόπουλος Σπυρίδων.

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν αργά σήμερα το βράδυ.

ΓΙΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ

102 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply