ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Γκόλφω πάει CABARET και ποιος τη χάρη της

0

αλλα λογια

PANTESΤου Θανάση Παντέ

ΓΚΟΛΦΩ σε θέση μάχης έτοιμη για όλα ενάντια στη βαρβαρότητα και υπέρ των βαρβάρων!

ΣΤΗΘΗΚΕ και περιμένει και έχει διάθεση ανάλογη βεβαίως , όπως άλλωστε το δείχνει η στάση της, αλλά κυρίως το βλέμμα της.

ΓΙ’ ΑΥΤΟ το βλέμμα άλλωστε γίνονται όλα και σε αυτό οφείλονται όλες οι προ-σ-κλήσεις εκ μέρους της.

ΓΙ’ ΑΥΤΟ και όπως καταλαβαίνετε έκανε την εμφάνισή της και στο Σχολείο Τουρισμού προκαλώντας ταραχή στους εκεί περιφερόμενους επίδοξους γαμπρούς που έπαθαν πλάκα όταν την είδαν να σουλατσάρει μπροστά τους και να καμαρώνει από ομιλία σε ομιλία.

ΚΑΙ δεν καμάρωνε τυχαία βεβαίως, αλλά γιατί της άρεσαν τα όσα έβλεπε και άκουγε και  βέβαια για τα αδηφάγα βλέμματα που πάνω της έπεφταν και την «έγδυναν».

ΥΠΗΡΞΑΝ πάντως και κάποιοι που δεν την πρόσεξαν και το μετάνιωσαν αλλά ήταν αργά γι’ αυτούς και επιφυλάσσονται πλέον για το επόμενο Σχολείο Τουρισμού να την καμαρώσουν.

ΚΙ ΟΠΩΣ πήγε στο Σχολείο Τουρισμού η Γκόλφω θα πάει απόψε στις 8 και στο ΔΗΠΕΘΕΚ όπου το θεατρικό σχήμα ΣΥΝ1 έχει πρεμιέρα με το έργο «CABARET» σε μια παράσταση που προβλέπεται να προκαλέσει αίσθηση και σημειωτέον είναι ακατάλληλο για θεατές κάτω των 15 ετών, όπως άλλωστε επισημαίνεται και στην πρόσκληση.

ΤΟ CABARET ανεβαίνει σε διασκευή και σκηνοθεσία Κώστα Κατσουλάκη, μουσική διεύθυνση Γιούρι Στούπελ και χορογραφίες της Μαρίας Λαδά ενώ συμμετέχει και το Dance Studio μαζί με όλο το επίλεκτο τιμ των ηθοποιών του «ΣΥΝ 1 -Μιχάλης Τούμπουρος», που όπως κατ’ επανάληψη έχει αποδείξει, σε κάθε παράσταση δίνει τον καλύτερο εαυτό του.

Η ΓΚΟΛΦΩ πάντως αναμένεται να κάνει σεμνή εμφάνιση αυτή τη φορά, όχι βέβαια για λόγους σεμνοτυφίας αλλά γιατί φιλοδοξεί να περάσει όσο γίνεται απαρατήρητη η παρουσία της εν μέσω της κοσμικότητας που έτσι κι αλλιώς συνοδεύει τις πρεμιέρες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο φύλλο της Δευτέρας μαζί και με κριτική για την παράσταση ασφαλώς.

 

 

 

159 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply