ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

προϊόντα παραγωγών από την Καλαμάτα στην Πελοπόννησος Expo

0

 

ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ Πελοπόννησος Expo, που θα διεξαχθεί για πρώτη φορά και θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 9 και 13 Νοεμβρίου 2016 στην Τρίπολη, θα μετάσχει ο Δήμος Καλαμάτας. Η έκθεση, που αποτελεί πρωτοβουλία των Επιμεληρίων της γεωγραφικής περιφέρειας της Πελοποννήσου, θα αποτελέσει σημείο παρουσίασης όλων των ποιοτικών προϊόντων, εκείνων του αγροδιατροφικού τομέα, του τουριστικού προϊόντος και της επιχειρηματικότητας εν γένει.

Ο Δήμος Καλαμάτας έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει δείγματα των προϊόντων, καθώς και τους επιχειρηματίες που τα παράγουν, από την περιφέρειά του. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Βεργόπουλο, στο τηλ. 693 6634454.
Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί σειρά ενημερωτικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων. Οι εκδηλώσεις, όπως ημερίδες και συνέδρια για τις εξαγωγές, marketing και b2b επιχειρηματικές συναντήσεις μέχρι live cooking και happenings εκθετών, θα είναι ανοικτές για όλους τους εκθέτες και τους επισκέπτες και θα λάβουν χώρα στις εγκαταστάσεις της έκθεσης, στη Βιομηχανική Περιοχή της Τρίπολης (κτήριο ΓΕΑ).

 

Leave a Reply