ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

7 συλλήψεις για ναρκωτικά και εξιχνίαση κλοπής στη Μεσσηνία

0

 

ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΕ, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Μελιγαλά, μία περίπτωση κλοπής σε οικία ημεδαπού, που είχε γίνει την 4.11.2016, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας. Για την υπόθεση αυτή, κατηγορούνται δύο ημεδαποί, ηλικίας  24 και 32 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για κλοπή.

  • Συνελήφθησαν, στη Μεσσήνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 39 και 41 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν ποσότητα ηρωίνης, συνολικού βάρους 6,5 γραμμαρίων και 9 δισκία που εμπίπτουν στην νομοθεσία για τα ναρκωτικά, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.
  • Επίσης συνελήφθησαν, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, πέντε αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 22, 23, 23, 24 και 39, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.

Leave a Reply