ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με πάνω από 2 κιλά χασίς συνελήφθη 51χρονος στην Πυλία

0

ΔΥΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΒΑΝ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΑΝΑΖΗΤΑ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ

 

Ένα ακόμη σημαντικό πλήγμα στην εμπορία ναρκωτικών κατέφερε το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, άνδρες του οποίου, συνέλαβαν χθες σε χωριό του δήμου Πύλου – Νέστορος έναν 51χρονο κάτοικο της περιοχής, ο οποίος κατείχε περισσότερα από 2 κιλά χασίς. 

Ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, οι άνδρες της Δίωξης, πραγματοποίησαν έρευνα σε αποθήκη και στο αγρόκτημα του 51χρονου, όπου βρήκαν συνολικά και κατέσχεσαν, 2.123 γραμμάρια κάνναβης, 4 δενδρύλλια ύψους από 15 έως 70 εκατοστά και 6 τμήματα δενδρυλλίων. Επίσης, κατέσχεσαν ένα πριόνι και ένα κινητό τηλέφωνο.

ΕΚΛΕΒΑΝ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ 2 ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ

Φόβο και τρόμο αποτελούσαν μέχρι πρότινος δυο ανήλικοι, οι οποίοι είχαν αδυναμία στα μηχανάκια, καθώς είχαν κλέψει τουλάχιστον 10.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς τους. Η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, έφτασε στην εξιχνίαση της υπόθεσης  ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα σύμφωνα με τα αποτελέσματα της οποίας, πρόκειται για δύο ανήλικους Έλληνες. Οι νεαροί, από στις αρχές του έτους έως και τα μέσα Μαΐου, φέροντα να έχουν διαπράξει συνολικά, έξι κλοπές μοτοσικλετών και τέσσερις μοτοποδηλάτων.
Μάλιστα, ύστερα από σχετική έρευνα της Αστυνομίας, σε αγροτική περιοχή του Δήμου Μεσσήνης, βρέθηκαν διάφορα εξαρτήματα δίκυκλων οχημάτων, τα οποία αφού κατασχέθηκαν, αποδόθηκαν.

 

Φωτορεπορτάζ

162 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply