ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Υπουργός σε χώρα υπό κατοχή!!! Ζουράρι εσύ σούπερ σταρ…

0

ΕΙΜΑΣΤΕ χώρα υπό κατοχή!  Τάδε έφη ο νέος υφυπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Ζουράρις, ένας από τους λίγους Έλληνες που μιλάνε και γνωρίζουν άριστα τα Ελληνικά και το νόημα της Ελληνικής γλώσσας! 

ΚΑΙ ΑΦΟΥ, λοιπόν, είμαστε χώρα υπό κατοχή, τι πρέπει να κάνουμε, ρωτήθηκε ο νέος υφυπουργός!  Να αντισταθούμε απάντησε, χωρίς να το πολυσκεφτεί! 

ΑΦΟΥ,  λοιπόν,  η χώρα είναι υπό κατοχή,  προφανές είναι ότι έχει και… κατοχική κυβέρνηση, κατά τα λεγόμενα του νέου υφυπουργού!  Τώρα,  εμείς γιατί να διαφωνήσουμε;  Συγκυβέρνηση είναι αυτή και μάλιστα «αντιμνημονική», που όμως υπέγραψε και εφαρμόζει το πιο σκληρό και επώδυνο μνημόνιο! 

ΥΠΑΡΧΕΙ, βεβαίως, ένα ζήτημα: Ποια αντίσταση μπορεί να κάνει μια «κατοχική κυβέρνηση»;  Και μη μου πείτε, ότι αποτελεί η Ελλάδα εξαίρεση! 

ΜΙΑ ΧΩΡΑ υπό κατοχή μπορεί να έχει μια… αντιστασιακή κυβέρνηση;  Και μάλιστα αυτή να στηρίζεται (όπως η συγκυβέρνηση Αλέξη-Πάνου) από τους κατακτητές-δανειστές!!!

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ, λοιπόν, που τίθεται είναι: Ο Ζουράρις κατά την ορκωμοσία του σε τι ορκίστηκε;  Πίστη στο ελληνικό Σύνταγμα και των Ελλήνων τα ιερά ή πίστη στα συμφέροντα των κατακτητών-δανειστών;

 ΚΑΙ εάν ορκίστηκε στο πρώτο, τίνι τρόπω θα αντισταθεί; Γιατί για το δεύτερο εν τοις πράγμασι, πλέον, το διαπιστώνουν καθημερινά οι Ελλήνες! 

ΤΩΡΑ, όταν ένας καθηγητής Πανεπιστημίου, βαθύς γνώστης της Ελληνικής γλώσσας, ορκίζεται υφυπουργός Παιδείας και δηλώνει on camera ότι είμαστε χώρα υπό κατοχή και μας καλεί σε αντίσταση, εγώ ένα πράγμα καταλαβαίνω! 

ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ όλοι οι Ελληνες να αντισταθούν στους κατακτητές (και στην «κατοχική κυβέρνηση» που τους υπηρετεί τη συγκεκριμένη στιγμή) για να αποκτήσει η χώρα εκ νέου την εθνική της υπόσταση και τη λαϊκή της κυριαρχία! 

Η ΔΗΛΩΣΗ Ζουράρι, κατεβάζει τις μάσκες των συγκυβερνητών Αλέξη και Πάνου που εξαπάτησαν και παραπλάνησαν τους Ελληνες, ότι δήθεν θα σκίσουν τα μνημόνια, θα αμφισβητήσουν και θα καταγγείλουν το δημόσιο χρέος ως απεχθές και επονείδιστο και θα ξαναδώσουν  στη χώρα την απολεσθείσα λαϊκή κυριαρχία! 

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ο Ζουράρις έχει δίκιο, απλά δεν μας εξήγησε τι ζητεί εκείνος, ένας «αντιμνημονιακός» σε μια «κατοχική κυβέρνηση» μιας χώρας υπό κατοχή! 

ΕΠΙΜΥΘΙΟΝ: Η ομολογία Ζουράρι μας ξεπερνά όλους γιατί κανένας μέχρι τώρα Ελληνας δεν εξέφρασε δημόσια τέτοια… προχωρημένη θέση!  Υπό την έννοια αυτή  ο Ζουράρις είναι «σούπερ σταρ» της αναδομημένης συγκυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου!!! Δοξάστε τους…

 

ΘΑΝ. ΤΣΑΜΟΥΛΗΣ

Leave a Reply